Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Santhià Polisportiva Juventina
Tiki_Taka Tactiek new352
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
22 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
60.1 gemiddelde waardering 55.5
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
formidabel Verdedigen zeer goed


17e minuut.
Ghesla geeft een lange en hoge pass. Jabłczyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Sarbiewski de bal. Azzino is nu in balbezit. Azzino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vasino met de inworp. Balanzone probeert naar een medespeler te passen. Azzino is nu in balbezit. Azzino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sarbiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Azzino is nu in balbezit. Sarbiewski onderschept slim de pass. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap. Verheyden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Pănican geeft een lange en hoge pass. Vasino is nu in balbezit. Vasino passt de bal zonder na te denken. Azzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Azzino rent richting de bal. Azzino geeft een lange en hoge pass. Sarbiewski heeft problemen om de bal te vangen. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Santhià 42%, Polisportiva Juventina 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Athletic Santhià - Polisportiva Juventina 0:0

46e minuut.
Jabłczyński met een sublieme pass. Gaiani rent richting de bal. Gaiani speelt de bal door. Azzino rent richting de bal. Azzino schiet op doel. Verheyden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Mendoza is nu in balbezit. Mendoza geeft een lange en hoge pass. Hartmann is nu in balbezit. Hartmann schiet op doel. Venczel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Sarbiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Vasino is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pănican. Pănican krijgt een gele kaart. Vasino raakt geblesseerd tijdens het duel. Balanzone zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Frisanco geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Balanzone de bal onder controle te krijgen. Vasino speelt de bal door. Azzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cerro geeft een hoge lob. Azzino kopt de bal weg. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ... Verheyden maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Santhià - Polisportiva Juventina 1:0

74e minuut.
Daar is Gaiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaiani met een sublieme pass. Azzino rent richting de bal. Azzino draait met de bal, schiet en ... Sarbiewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Balanzone geeft een lange en hoge pass. Jabłczyński is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vasino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jabłczyński kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Vasino probeert naar een medespeler te passen. Azzino is nu in balbezit. Sarbiewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Azzino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Azzino zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Verheyden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Vedovato verovert de bal door een tackle van achteren. Vedovato speelt de bal door. Šprem bereikt de bal nog maar net als eerste. Šprem draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Athletic Santhià - Polisportiva Juventina 1:1

87e minuut.
Vedovato probeert naar een medespeler te passen. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mendoza zal de hoekschop nemen. Šprem krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Santhià - Polisportiva Juventina 1:2

88e minuut.
Gaiani met de inworp. Balanzone is nu in balbezit. Balanzone speelt de bal door. Vasino geeft de bal voor. Azzino maakt een snoekduik en kopt de bal. Verheyden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Athletic Santhià - Polisportiva Juventina 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Santhià 45%, Polisportiva Juventina 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Athletic Santhià - Polisportiva Juventina 2:2