Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 18:40
  • Competitiewedstrijd: Serie D.55 [del]
  • Stadion: Stadio
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 19484
Real Palermo Blacksheeps
532 anchiama Tactiek 442 CLASSICO
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 50.3
average Schieten excellent
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen good


3e minuut.
do Sokker met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bergström stond buitenspel. Christou neemt vlug de vrije trap. Ziemba rent richting de bal. Ziemba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Bombini trapt de bal weg van het doel. Christou kopt de bal weg. Cung is nu in balbezit. Cung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Palermo - Blacksheeps 0:1

17e minuut.
De Negri is nu in balbezit. De Negri passt de bal in één keer door. Genkov speelt de bal door. Bergström rent richting de bal. Bergström haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gałecki trapt de bal weg van het doel. Cung kopt de bal weg. Tettamanti heeft problemen om de bal te vangen. Ziemba rent richting de bal. Ziemba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Palermo - Blacksheeps 0:2

27e minuut.
Ziemba heeft problemen om de bal te vangen. Tettamanti is nu in balbezit. Ziemba onderschept slim de pass. Ziemba draait met de bal, schiet en ... Bombini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Palermo - Blacksheeps 0:3

31e minuut.
Ziemba verovert de bal door een tackle van achteren. Cung rent richting de bal. Bernich is nu in balbezit. Cung onderschept slim de pass. Cung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Palermo - Blacksheeps 0:4

45e minuut.
Khadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Khadam passt de bal met de wreef. Azəroğlu rent richting de bal. Azəroğlu speelt de bal door. Christou geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Palermo 63%, Blacksheeps 37%.
Real Palermo - Blacksheeps 0:4

48e minuut.
Bergström heeft problemen om de bal te vangen. Cappellino geeft een lange en hoge pass. Talvik kopt de bal weg. Klungelig pakt Ziemba de bal. Ziemba haalt uit met een fantastische trap. Bombini bokst de bal weg.

50e minuut.
Buitenspel voor Genkov. Goede buitenspelval van de verdediging. Khadam maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cung is nu in balbezit. Cung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Palermo - Blacksheeps 0:5

53e minuut.
Genkov passt de bal in één keer door. Bergström is nu in balbezit. De Negri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! De Negri krijgt een gele kaart. Bergström is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bergström neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Palermo - Blacksheeps 1:5

58e minuut.
Talvik geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Zandomeneghi de bal onder controle te krijgen. Ziemba rent richting de bal. Ziemba schiet op doel. Bombini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Palermo - Blacksheeps 1:6

61e minuut.
Azəroğlu is nu in balbezit. Kazemi begaat een overtreding. Azəroğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Cappellino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cung kopt de bal weg. Khadam is nu in balbezit. Khadam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Palermo - Blacksheeps 1:7

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Genkov stond buitenspel. Creda maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cung rent richting de bal. Cung schiet op doel. Bombini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Palermo - Blacksheeps 1:8

65e minuut.
Papale passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tüfekçi de bal. Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung schiet op doel. Bombini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Palermo - Blacksheeps 1:9

73e minuut.
Kazemi geeft de bal voor. Daar is Bernich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cung rent richting de bal. Cung schiet op doel. Bombini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Azəroğlu is nu in balbezit. Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Renderos Iraheta speelt de bal door. Cung rent richting de bal. Cung haalt uit met een fantastische trap. Bombini bokst de bal weg.

81e minuut.
Pobuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Talvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Talvik passt de bal zonder na te denken. Cung is nu in balbezit. Cung haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Palermo 62%, Blacksheeps 38%.
Real Palermo - Blacksheeps 1:9