Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blacksheeps Real Palermo
442 CLASSICO Tactiek 532 anchiama
60% Balbezit 40%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.1 gemiddelde waardering 41.5
very good Schieten adequate
excellent Passen good
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Christou bereikt de bal nog maar net als eerste. Christou passt de bal zonder na te denken. Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung haalt uit met een fantastische trap. Bombini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blacksheeps - Real Palermo 1:0

4e minuut.
do Sokker passt de bal zonder na te denken. Tüfekçi is nu in balbezit. Cung verovert de bal door een tackle van achteren. Cung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blacksheeps - Real Palermo 2:0

7e minuut.
Cung passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mondini de bal. do Sokker maakt een afschuwelijke overtreding. do Sokker krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Staręga speelt de bal door. Daar is Maracanã, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maracanã passt de bal in één keer door. Violento is nu in balbezit. Violento schiet op doel. Gałecki bokst de bal weg.

15e minuut.
Tettamanti rent richting de bal. Talvik verovert de bal door een tackle van achteren. Zandomeneghi is nu in balbezit. Talvik verovert de bal door een tackle van achteren. Talvik draait met de bal, schiet en ... Bombini bokst de bal weg.

40e minuut.
Mondini met de inworp. Christou bereikt de bal nog maar net als eerste. Christou geeft de bal voor. Talvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Talvik draait met de bal, schiet en ... Bombini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blacksheeps 46%, Real Palermo 54%.
Blacksheeps - Real Palermo 2:0

46e minuut.
do Sokker passt de bal zonder na te denken. Talvik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tettamanti. Tettamanti krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Renderos Iraheta geeft de bal voor. Creda kopt de bal weg. Tüfekçi heeft problemen om de bal te vangen. Cung rent richting de bal. Cung schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Christou bereikt de bal nog maar net als eerste. Christou passt de bal zonder na te denken. Cung rent richting de bal. Cung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blacksheeps - Real Palermo 3:0

57e minuut.
Mondini bereikt de bal nog maar net als eerste. do Sokker rent richting de bal. Mondini verovert de bal door een tackle van achteren. Mondini geeft een hoge lob. Talvik springt en kopt de bal. Bombini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Tüfekçi is nu in balbezit. Mondini verovert de bal door een tackle van achteren. Mondini met een sublieme pass. Cung is nu in balbezit. Cung draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian geeft een lange en hoge pass. Mondini is nu in balbezit. Mondini geeft de bal voor. Talvik heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

71e minuut.
Khadam is nu in balbezit. Khadam met een sublieme pass. Cung is nu in balbezit. Cung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blacksheeps - Real Palermo 4:0

72e minuut.
Emerim geeft een lange en hoge pass. Christou bereikt de bal nog maar net als eerste. Christou speelt de bal door. Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung haalt uit met een fantastische trap. Bombini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Mondini passt de bal zonder na te denken. Cung rent richting de bal. Cung passt de bal met de wreef. Florian is nu in balbezit. Florian draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blacksheeps - Real Palermo 5:0

86e minuut.
Florian passt de bal met de wreef. Khadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Khadam passt de bal zonder na te denken. Talvik rent richting de bal. Talvik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blacksheeps - Real Palermo 6:0

90e minuut.
Florian rent richting de bal. Florian passt de bal in één keer door. Khadam heeft problemen om de bal te vangen. Talvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Talvik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blacksheeps 21%, Real Palermo 79%.
Blacksheeps - Real Palermo 6:0