Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
grifone Sporting Severino
pato Tactiek 442new
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 52.7
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen goed
goed Verdedigen solide


8e minuut.
Spentzopoulos rent richting de bal. Fruet onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bilgin. Bilgin krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Bilgin met een sublieme pass. Spentzopoulos rent richting de bal. Spentzopoulos probeert naar een medespeler te passen. Verriest is nu in balbezit. Verriest haalt uit met een fantastische trap. Lohrmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - Sporting Severino 0:1

17e minuut.
Morvai heeft problemen om de bal te vangen. Vabels bereikt de bal nog maar net als eerste. Morvai onderschept slim de pass. Morvai schiet op doel. Rżany maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
grifone - Sporting Severino 1:1

20e minuut.
Spentzopoulos is nu in balbezit. Pazio is nu in balbezit. Pazio passt de bal met de wreef. Bilgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Lohrmann trapt de bal weg van het doel. Bilgin kopt de bal weg. Verriest rent richting de bal. Verriest geeft een lange en hoge pass. Xerém springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - Sporting Severino 1:2

26e minuut.
Bilgin is nu in balbezit. Verriest is nu in balbezit. Verriest probeert naar een medespeler te passen. Xerém bereikt de bal nog maar net als eerste. Xerém draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - Sporting Severino 1:3

33e minuut.
Tanhuanperä rent richting de bal. Tanhuanperä met een sublieme pass. Morvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Morvai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - Sporting Severino 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grifone 39%, Sporting Severino 61%.
grifone - Sporting Severino 2:3

52e minuut.
Bilgin probeert naar een medespeler te passen. Spentzopoulos geeft een hoge lob. Verriest rent richting de bal. Verriest draait met de bal, schiet en ... Lohrmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - Sporting Severino 2:4

57e minuut.
Daeseleire kopt de bal weg. Spentzopoulos kan de bal niet met de borst controleren. Spentzopoulos probeert naar een medespeler te passen. Verriest rent richting de bal. Verriest haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
de Carvalho onderschept slim de pass. de Carvalho geeft een hoge lob. Daar is Daeseleire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xerém rent richting de bal. Xerém schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ökkeşoğlu geeft de bal voor. Verriest bereikt de bal nog maar net als eerste. Verriest probeert naar een medespeler te passen. Xerém rent richting de bal. Xerém schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - Sporting Severino 2:5

78e minuut.
Bilgin verovert de bal door een tackle van achteren. Bilgin passt de bal in één keer door. Verriest bereikt de bal nog maar net als eerste. Verriest draait met de bal, schiet en ... Lohrmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daeseleire is nu in balbezit. Verriest onderschept slim de pass. Verriest passt de bal in één keer door. Xerém bereikt de bal nog maar net als eerste. Xerém schiet op doel. Lohrmann bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grifone 46%, Sporting Severino 54%.
grifone - Sporting Severino 2:5