Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Severino Real Palermo
442new Tactiek 532 anchiama
60% Balbezit 40%
45% Spel op eigen helft 55%
26 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
52.1 gemiddelde waardering 40.6
excellent Schieten adequate
good Passen good
good Verdedigen adequate


8e minuut.
Bilgin speelt de bal door. Spentzopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Spentzopoulos speelt de bal door. Verriest bereikt de bal nog maar net als eerste. Verriest draait met de bal, schiet en ... Bombini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tüfekçi geeft een lange en hoge pass. Genkov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bermúdez neemt vlug de vrije trap. Verriest bereikt de bal nog maar net als eerste. Verriest schiet op doel. Bombini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Xerém rent richting de bal. Xerém schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - Real Palermo 1:0

15e minuut.
Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vabels de bal. Genkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Genkov schiet op doel. Rżany verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bergström bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergström draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ökkeşoğlu trapt de bal weg. Bilgin kopt de bal weg. Xerém rent richting de bal. Xerém schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - Real Palermo 2:0

17e minuut.
Renderos Iraheta probeert naar een medespeler te passen. Tüfekçi is nu in balbezit. Verriest onderschept slim de pass. Verriest schiet op doel. Bombini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - Real Palermo 3:0

25e minuut.
Verriest kopt de bal weg. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez geeft de bal voor. Xerém springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - Real Palermo 4:0

29e minuut.
Verriest heeft problemen om de bal te vangen. Tüfekçi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Verriest raakt geblesseerd tijdens het duel. Miś zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Verriest bereikt de bal nog maar net als eerste. Verriest draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Renderos Iraheta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verriest rent richting de bal. Verriest schiet op doel. Bombini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hegyesi kopt de bal weg. Daar is Zandomeneghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xerém bereikt de bal nog maar net als eerste. Xerém haalt uit met een fantastische trap. Bombini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - Real Palermo 5:0

36e minuut.
Vabels onderschept slim de pass. Bilgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgin geeft de bal voor. Verriest rent richting de bal. Verriest schiet op doel. Bombini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Xerém rent richting de bal. Xerém haalt uit met een fantastische trap. Bombini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - Real Palermo 6:0

38e minuut.
do Sokker is nu in balbezit. do Sokker geeft de bal voor. Bergström bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergström schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - Real Palermo 6:1

42e minuut.
do Sokker passt de bal zonder na te denken. Genkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Genkov passt de bal in één keer door. Bergström bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergström haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Severino 50%, Real Palermo 50%.
Sporting Severino - Real Palermo 6:1

48e minuut.
Daar is de Carvalho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Genkov passt de bal zonder na te denken. Bergström rent richting de bal. Bergström schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez speelt de bal door. Bilgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Verriest bereikt de bal nog maar net als eerste. Verriest haalt uit met een fantastische trap. Bombini bokst de bal weg.

52e minuut.
Bilgin kopt de bal weg. Verriest controleert de bal met de borst. Bermúdez rent richting de bal. Verriest bereikt de bal nog maar net als eerste. Verriest schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Doeltrap. Renderos Iraheta trapt de bal weg van het doel. Miś kopt de bal weg. Verriest rent richting de bal. Verriest haalt uit met een fantastische trap. Bombini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - Real Palermo 7:1

59e minuut.
Xerém rent richting de bal. Xerém passt de bal in één keer door. Verriest rent richting de bal. Verriest haalt uit met een fantastische trap. Bombini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - Real Palermo 8:1

62e minuut.
Bilgin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Xerém, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verriest is nu in balbezit. Verriest haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Verriest bereikt de bal nog maar net als eerste. Verriest passt de bal in één keer door. Bermúdez is nu in balbezit. Verriest is nu in balbezit. Verriest schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - Real Palermo 9:1

65e minuut.
Papale met een sublieme pass. Kazemi is nu in balbezit. Kazemi probeert naar een medespeler te passen. Verriest rent richting de bal. Verriest draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Xerém is nu in balbezit. Zandomeneghi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Xerém is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miś zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Verriest is nu in balbezit. Verriest haalt uit met een fantastische trap. Bombini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Bermúdez is nu in balbezit. Tüfekçi is nu in balbezit. Tüfekçi geeft de bal voor. de Carvalho geeft de bal voor. Xerém krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Severino 40%, Real Palermo 60%.
Sporting Severino - Real Palermo 9:1