Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lig Brasilia Polisportiva Juventina
facitv i chezz v Tactiek new352
40% Balbezit 60%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
46.1 gemiddelde waardering 56.1
redelijk Schieten formidabel
goed Passen goed
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Labrousse is nu in balbezit. Labrousse geeft een lange en hoge pass. Daar is Sarbiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todone rent richting de bal. Todone draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Michelazzi met een snelle inworp. Traczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Traczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Todone de bal. Todone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lig Brasilia - Polisportiva Juventina 1:0

8e minuut.
Galioto met een snelle inworp. Verpecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Verpecz probeert naar een medespeler te passen. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Šprem rent richting de bal. Mojzesowicz is nu in balbezit. Šprem onderschept slim de pass. Šprem haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Šprem is nu in balbezit. Šprem draait met de bal, schiet en ... Costacurta probeert de bal aan de voet te houden. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Mendoza de bal. Mendoza speelt de bal door. Hartmann rent richting de bal. Hartmann haalt uit met een fantastische trap. Paal!

17e minuut.
Aliberti rent richting de bal. Aliberti geeft een lange en hoge pass. Hartmann rent richting de bal. Hartmann haalt uit met een fantastische trap. Pilarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lig Brasilia - Polisportiva Juventina 1:1

23e minuut.
Galioto passt de bal zonder na te denken. Šprem probeert naar een medespeler te passen. Vedovato geeft een hoge lob. Hartmann rent richting de bal. Hartmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lig Brasilia - Polisportiva Juventina 1:2

34e minuut.
Verpecz passt de bal zonder na te denken. Galioto rent richting de bal. Galioto passt de bal met de wreef. Hartmann is nu in balbezit. Hartmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lig Brasilia - Polisportiva Juventina 1:3

37e minuut.
Šprem bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šprem raakt geblesseerd tijdens het duel. Verpecz met een snel genomen vrije trap. Hartmann krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mendoza geeft een lange en hoge pass. Labrousse is nu in balbezit. Šprem onderschept slim de pass. Šprem schiet op doel. Pilarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lig Brasilia - Polisportiva Juventina 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lig Brasilia 63%, Polisportiva Juventina 37%.
Lig Brasilia - Polisportiva Juventina 1:4

56e minuut.
Aliberti probeert naar een medespeler te passen. Mojzesowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann onderschept slim de pass. Hartmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lig Brasilia - Polisportiva Juventina 1:5

79e minuut.
Galioto geeft een hoge lob. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann passt de bal in één keer door. Šprem bereikt de bal nog maar net als eerste. Šprem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Aliberti de bal. Bastiaens rent richting de bal. Bastiaens passt de bal met de wreef. Costacurta is nu in balbezit. Vedovato onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lig Brasilia 52%, Polisportiva Juventina 48%.
Lig Brasilia - Polisportiva Juventina 1:5