Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Santhià ZARATE08
Tiki_Taka Tactiek 4-1-3-2
61% Balbezit 39%
31% Spel op eigen helft 69%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 25.2
excellent Schieten poor
excellent Passen unsatisfactory
very good Verdedigen average


4e minuut.
Cerro speelt de bal door. Vasino is nu in balbezit. Vasino passt de bal in één keer door. Balanzone geeft een hoge lob. Azzino maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Santhià - ZARATE08 1:0

17e minuut.
Balanzone met een sublieme pass. Klungelig pakt Vasino de bal. Vasino passt de bal zonder na te denken. Azzino is nu in balbezit. Azzino draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Boczkowski probeert de bal met de borst te controleren. Jabłczyński rent richting de bal. Havriciuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Vasino probeert naar een medespeler te passen. Daar is Azzino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anghelache is nu in balbezit. Azzino onderschept slim de pass. Azzino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Azzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelache is nu in balbezit. Azzino onderschept slim de pass. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Santhià - ZARATE08 2:0

27e minuut.
Gaiani rent richting de bal. Gaiani geeft een hoge lob. Girardengo probeert de bal aan de voet te houden. Azzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Balanzone geeft een lange en hoge pass. Liukko onderschept slim de pass. Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzino verovert de bal door een tackle van achteren. Azzino draait met de bal, schiet en ... Havriciuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Jabłczyński kopt de bal weg. Girardengo is nu in balbezit. Gaiani onderschept slim de pass. Gaiani geeft de bal voor. Jabłczyński krijgt zijn hoofd ertegen. Havriciuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Santhià 35%, ZARATE08 65%.
Athletic Santhià - ZARATE08 2:0

50e minuut.
Gaiani geeft een hoge lob. Jabłczyński kopt de bal weg. Daar is Eftimie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Santhià - ZARATE08 3:0

52e minuut.
Ghesla geeft de bal voor. Gaiani is nu in balbezit. Gaiani geeft een hoge lob. Jabłczyński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Santhià - ZARATE08 4:0

56e minuut.
Liukko rent richting de bal. Azzino onderschept slim de pass. Azzino passt de bal zonder na te denken. Gaiani is nu in balbezit. Gaiani geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Daar is Ierardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ierardo geeft een hoge lob. Azzino kopt de bal weg. Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ierardo geeft een lange en hoge pass. Azzino rent richting de bal. Azzino heeft problemen om de bal te vangen. Azzino draait met de bal, schiet en ... Havriciuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Santhià - ZARATE08 5:0

63e minuut.
Abildstrøm probeert naar een medespeler te passen. Lumahan is nu in balbezit. Azzino rent richting de bal. Azzino haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rioja komt het veld opgelopen. Kosznik komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Jabłczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Jabłczyński geeft de bal voor. Azzino is nu in balbezit. Azzino schiet op doel. Havriciuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Vasino passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cerro de bal. Cerro geeft een lange en hoge pass. Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Santhià - ZARATE08 6:0

71e minuut.
Ghesla met een sublieme pass. Gaiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiani passt de bal zonder na te denken. Azzino rent richting de bal. Azzino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaiani met een snelle inworp. Azzino geeft een hoge lob. Jabłczyński springt en kopt de bal. Havriciuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Santhià - ZARATE08 7:0

80e minuut.
Ghesla geeft de bal voor. Kosznik probeert de bal met de borst te controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gaiani zal de hoekschop nemen. Daar is Azzino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Havriciuc trapt de bal weg. Balanzone met een sublieme pass. Gaiani geeft de bal voor. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński speelt de bal door. Azzino heeft problemen om de bal te vangen. Azzino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Santhià - ZARATE08 8:0

84e minuut.
Gaiani met een sublieme pass. Azzino rent richting de bal. Azzino passt de bal zonder na te denken. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński schiet op doel. Havriciuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Santhià - ZARATE08 9:0

86e minuut.
Jabłczyński kopt de bal weg. Daar is Anghelache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzino draait met de bal, schiet en ... Havriciuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Balanzone geeft een lange en hoge pass. bin Mohd Saad rent richting de bal. Azzino onderschept slim de pass. Azzino haalt uit met een fantastische trap. Havriciuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Santhià - ZARATE08 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Santhià 27%, ZARATE08 73%.
Athletic Santhià - ZARATE08 10:0