Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Severino Polisportiva Juventina
442new Tactiek new352
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 55.5
excellent Schieten excellent
good Passen solid
solid Verdedigen good


1e minuut.
Hegyesi geeft een hoge lob. Ökkeşoğlu is nu in balbezit. Hartmann begaat een overtreding. Hartmann krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Bermúdez speelt de bal door. Verriest is nu in balbezit. Verriest passt de bal zonder na te denken. Xerém rent richting de bal. Xerém draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Bilgin probeert naar een medespeler te passen. Spentzopoulos rent richting de bal. Spentzopoulos met een sublieme pass. Xerém bereikt de bal nog maar net als eerste. Xerém haalt uit met een fantastische trap. Verheyden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Verriest controleert de bal met de borst. Vedovato rent richting de bal. Verriest verovert de bal door een tackle van achteren. Verriest schiet op doel. Verheyden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - Polisportiva Juventina 1:0

23e minuut.
Alpsteg is nu in balbezit. Nowak-Kowalski verovert de bal door een tackle van achteren. Nowak-Kowalski met een sublieme pass. Hartmann rent richting de bal. Hartmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Nowak-Kowalski met een sublieme pass. Vabels rent richting de bal. Hartmann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hartmann krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Severino 59%, Polisportiva Juventina 41%.
Sporting Severino - Polisportiva Juventina 1:0

47e minuut.
Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza passt de bal in één keer door. Alpsteg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak-Kowalski onderschept slim de pass. Nowak-Kowalski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Galioto met een sublieme pass. Nowak-Kowalski is nu in balbezit. Nowak-Kowalski passt de bal in één keer door. Šprem is nu in balbezit. Šprem schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Ökkeşoğlu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendoza met de inworp. Vedovato geeft een hoge lob. Šprem maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Pănican passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Frisanco de bal. Verriest bereikt de bal nog maar net als eerste. Verriest draait met de bal, schiet en ... Verheyden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - Polisportiva Juventina 2:0

61e minuut.
Hegyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Spentzopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Spentzopoulos speelt de bal door. Xerém bereikt de bal nog maar net als eerste. Xerém schiet op doel. Verheyden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bermúdez neemt de hoekschop. Xerém is nu in balbezit. Xerém schiet op doel. Verheyden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - Polisportiva Juventina 3:0

81e minuut.
Verriest passt de bal zonder na te denken. Xerém rent richting de bal. Pănican maakt een afschuwelijke overtreding. Pănican krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Daar is Pănican, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xerém onderschept slim de pass. Xerém passt de bal met de wreef. Verriest bereikt de bal nog maar net als eerste. Verriest haalt uit met een fantastische trap. Verheyden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Severino 50%, Polisportiva Juventina 50%.
Sporting Severino - Polisportiva Juventina 3:0