Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 18:36
  • Competitiewedstrijd: Serie D.55 [del]
  • Stadion: Stadio
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 11882
Real Palermo Lig Brasilia
532 anchiama Tactiek facitv i chezz v
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
37.8 gemiddelde waardering 43.1
average Schieten good
adequate Passen good
average Verdedigen good


1e minuut.
Traczyk probeert de bal aan de voet te houden. Staręga probeert naar een medespeler te passen. Violento is nu in balbezit. Todone onderschept slim de pass. Todone haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Traczyk is nu in balbezit. Renderos Iraheta begaat een overtreding. Traczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Labrousse neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Todone springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Melandri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolotti onderschept slim de pass. Tolotti speelt de bal door. Todone bereikt de bal nog maar net als eerste. Todone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Violento bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolotti onderschept slim de pass. Tolotti geeft een hoge lob. Daar is Traczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Traczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Staręga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tüfekçi komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Labrousse met een sublieme pass. Michelazzi is nu in balbezit. Michelazzi passt de bal met de wreef. Traczyk is nu in balbezit. Traczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Tüfekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüfekçi passt de bal in één keer door. Violento is nu in balbezit. Todone verovert de bal door een tackle van achteren. Todone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Genkov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Costacurta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bernich controleert de bal met de borst. Todone bereikt de bal nog maar net als eerste. Todone schiet op doel. Bombini bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Palermo 62%, Lig Brasilia 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Palermo - Lig Brasilia 0:0

46e minuut.
Michelazzi passt de bal zonder na te denken. Bernich probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Violento de bal. Todone bereikt de bal nog maar net als eerste. Todone schiet op doel. Bombini bokst de bal weg.

57e minuut.
Klungelig pakt Tettamanti de bal. Tettamanti speelt de bal door. Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Traczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Traczyk schiet op doel. Bombini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Notararigo geeft de bal voor. Daar is Melandri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todone bereikt de bal nog maar net als eerste. Todone schiet op doel. Bombini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Palermo - Lig Brasilia 0:1

72e minuut.
Costacurta rent richting de bal. Costacurta geeft een lange en hoge pass. Labrousse met een sublieme pass. Traczyk heeft problemen om de bal te vangen. Traczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Klungelig pakt Tolotti de bal. Bastiaens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastiaens passt de bal met de wreef. Traczyk rent richting de bal. Traczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Costacurta kopt de bal weg. Emerim speelt de bal door. Melandri heeft problemen om de bal te vangen. Todone rent richting de bal. Todone haalt uit met een fantastische trap. Bombini bokst de bal weg. Traczyk is nu in balbezit. Traczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Michelazzi rent richting de bal. Michelazzi geeft een lange en hoge pass. Melandri is nu in balbezit. Todone verovert de bal door een tackle van achteren. Todone haalt uit met een fantastische trap. Bombini bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Palermo 72%, Lig Brasilia 28%.
Real Palermo - Lig Brasilia 0:1