Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
grifone Athletic Santhià
pato Tactiek Tiki_Taka
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
51 gemiddelde waardering 59.7
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Delph speelt de bal door. Morvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gaiani krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Ghesla met de inworp. Balanzone is nu in balbezit. Opěnka begaat een overtreding. Opěnka krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Gaiani passt de bal met de wreef. Ghesla geeft een hoge lob. Azzino controleert de bal met de borst. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Lohrmann trapt de bal weg van het doel. Tanhuanperä kopt de bal weg. Goretti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fruet is nu in balbezit. Fruet draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Vasino kan de bal niet met de borst controleren. Azzino speelt de bal door. Daar is Jabłczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jabłczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - Athletic Santhià 0:1

17e minuut.
Gaiani speelt de bal door. Vasino bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - Athletic Santhià 0:2

19e minuut.
Vasino speelt de bal door. Jabłczyński met een sublieme pass. Azzino rent richting de bal. Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - Athletic Santhià 0:3

21e minuut.
Balanzone geeft een hoge lob. Buśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Buśkiewicz passt de bal met de wreef. Azzino rent richting de bal. Azzino haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Mosna probeert de bal aan de voet te houden. Azzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vasino zal de hoekschop nemen. Jabłczyński kopt de bal weg. Azzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzino draait met de bal, schiet en ... Lohrmann bokst de bal weg.

40e minuut.
Opěnka probeert naar een medespeler te passen. Delph rent richting de bal. Delph probeert naar een medespeler te passen. Fruet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fruet schiet op doel. Venczel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - Athletic Santhià 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grifone 56%, Athletic Santhià 44%.
grifone - Athletic Santhià 1:3

50e minuut.
Delph met een sublieme pass. Opěnka rent richting de bal. Opěnka passt de bal met de wreef. Fruet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fruet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - Athletic Santhià 2:3

51e minuut.
Cerro geeft de bal voor. Azzino rent richting de bal. Azzino passt de bal met de wreef. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Vasino passt de bal zonder na te denken. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński met een sublieme pass. Azzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzino haalt uit met een fantastische trap. Lohrmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Delph heeft problemen om de bal te vangen. Gaiani probeert naar een medespeler te passen. Azzino is nu in balbezit. Azzino draait met de bal, schiet en ... Lohrmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - Athletic Santhià 2:4

60e minuut.
Ierardo geeft een hoge lob. Azzino kopt de bal weg. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap. Lohrmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - Athletic Santhià 2:5

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lohrmann trapt de bal weg van het doel. Balanzone probeert naar een medespeler te passen. Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Gaiani is nu in balbezit. Gaiani met een sublieme pass. Azzino rent richting de bal. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Balanzone speelt de bal door. Cerro is nu in balbezit. Cerro passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Azzino de bal. Azzino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Vasino kopt de bal weg. Ioan rent richting de bal. Azzino onderschept slim de pass. Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - Athletic Santhià 2:6

74e minuut.
Azzino passt de bal zonder na te denken. Jabłczyński rent richting de bal. Teterko verovert de bal door een tackle van achteren. Azzino is nu in balbezit. Azzino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Balanzone geeft de bal voor. Ioan kopt de bal weg. Klungelig pakt Delph de bal. Azzino rent richting de bal. Azzino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lohrmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Gaiani rent richting de bal. Gaiani passt de bal zonder na te denken. Vasino probeert naar een medespeler te passen. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - Athletic Santhià 2:7

84e minuut.
Gaiani kopt de bal weg. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński speelt de bal door. Azzino rent richting de bal. Azzino haalt uit met een fantastische trap. Lohrmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Azzino is nu in balbezit. Jabłczyński probeert de bal aan de voet te houden. Ioan onderschept slim de pass. Azzino is nu in balbezit. Azzino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Goretti passt de bal zonder na te denken. Balanzone speelt de bal door. Jabłczyński rent richting de bal. Daar is Jabłczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grifone 65%, Athletic Santhià 35%.
grifone - Athletic Santhià 2:7