Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Severino Athletic Santhià
442new Tactiek Tiki_Taka
52% Balbezit 48%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.9 gemiddelde waardering 60.4
very good Schieten excellent
good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Ökkeşoğlu rent richting de bal. Ökkeşoğlu geeft de bal voor. Inworp. Aleppo met een snelle inworp. Padalini geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Goretti geeft een hoge lob. Jabłczyński kopt de bal weg. Miś heeft problemen om de bal te vangen. Azzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - Athletic Santhià 0:1

4e minuut.
Miś rent richting de bal. Miś geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gaiani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Padalini geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
de Carvalho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gaiani is nu in balbezit. Gaiani probeert naar een medespeler te passen. Azzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Ierardo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Spentzopoulos met de inworp. Xerém is nu in balbezit. Xerém haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is Azzino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vabels bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzino verovert de bal door een tackle van achteren. Azzino schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - Athletic Santhià 0:2

24e minuut.
Padalini is nu in balbezit. Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński passt de bal zonder na te denken. Azzino rent richting de bal. Azzino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Jabłczyński onderschept slim de pass. Azzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiani is nu in balbezit. Azzino rent richting de bal. Azzino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Azzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzino passt de bal zonder na te denken. Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński schiet op doel. Vabels probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rżany bokst de bal weg.

39e minuut.
Gaiani met een sublieme pass. Jabłczyński probeert naar een medespeler te passen. Gaiani probeert naar een medespeler te passen. Azzino is nu in balbezit. Azzino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Spentzopoulos is nu in balbezit. Spentzopoulos met een sublieme pass. Xerém rent richting de bal. Xerém schiet op doel. Venczel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - Athletic Santhià 1:2

43e minuut.
Azzino met een sublieme pass. Klungelig pakt Ierardo de bal. Ierardo geeft een hoge lob. Azzino rent richting de bal. Azzino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Severino 58%, Athletic Santhià 42%.
Sporting Severino - Athletic Santhià 1:2

60e minuut.
Gaiani rent richting de bal. Klungelig pakt Gaiani de bal. Gaiani geeft de bal voor. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - Athletic Santhià 1:3

66e minuut.
Vabels probeert naar een medespeler te passen. Vasino is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ökkeşoğlu. Vasino raakt geblesseerd tijdens het duel. Padalini komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - Athletic Santhià 1:4

72e minuut.
Verriest rent richting de bal. Met opzet legt Goretti zijn tegenspeler op de grond. Verriest raakt geblesseerd tijdens het duel. Ökkeşoğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Spentzopoulos kopt de bal weg. Xerém bereikt de bal nog maar net als eerste. Xerém draait met de bal, schiet en ... Venczel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Venczel probeert naar een medespeler te passen. Jabłczyński kopt de bal weg. Azzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - Athletic Santhià 1:5

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Padalini de bal onder controle te krijgen. Bilgin rent richting de bal. Padalini onderschept slim de pass. Padalini geeft een hoge lob. Azzino krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Padalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Padalini passt de bal zonder na te denken. Azzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzino draait met de bal, schiet en ... de Carvalho probeert de bal aan de voet te houden. Rżany bokst de bal weg.

81e minuut.
Gaiani speelt de bal door. Vasino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasino geeft een hoge lob. Azzino rent richting de bal. Azzino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vabels verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gaiani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Azzino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azzino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - Athletic Santhià 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Severino 73%, Athletic Santhià 27%.
Sporting Severino - Athletic Santhià 1:6