Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blacksheeps Lig Brasilia
442 CLASSICO Tactiek facitv i chezz v
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.8 gemiddelde waardering 45.4
very good Schieten good
excellent Passen good
very good Verdedigen good


1e minuut.
Bastiaens is nu in balbezit. Cung begaat een overtreding. Bastiaens is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Notararigo met een snel genomen vrije trap. Traczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Todone de bal. Todone draait met de bal, schiet en ... Gałecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Creda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Traczyk is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Christou ... Strafschop! Christou krijgt een gele kaart. Traczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Traczyk legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Blacksheeps - Lig Brasilia 0:1

5e minuut.
Christou probeert naar een medespeler te passen. Khadam rent richting de bal. Khadam passt de bal in één keer door. Ziemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemba haalt uit met een fantastische trap. Pilarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Michelazzi passt de bal zonder na te denken. Bastiaens bereikt de bal nog maar net als eerste. Labrousse met een sublieme pass. Traczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Traczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Notararigo verovert de bal door een tackle van achteren. Costacurta bereikt de bal nog maar net als eerste. Labrousse speelt de bal door. Traczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Traczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Dixon rent richting de bal. Dixon geeft een lange en hoge pass. Cappellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Traczyk rent richting de bal. Traczyk haalt uit met een fantastische trap. Gałecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Christou met een sublieme pass. Khadam rent richting de bal. Khadam geeft een hoge lob. Ziemba is nu in balbezit. Ziemba schiet op doel. Pilarz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blacksheeps 49%, Lig Brasilia 51%.
Blacksheeps - Lig Brasilia 0:1

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talvik met de inworp. Pobuta geeft een hoge lob. Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung draait met de bal, schiet en ... Pilarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mojzesowicz verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Traczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cappellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Traczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Todone bereikt de bal nog maar net als eerste. Todone haalt uit met een fantastische trap. Gałecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Cung passt de bal zonder na te denken. Mojzesowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemba onderschept slim de pass. Ziemba haalt uit met een fantastische trap. Pilarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blacksheeps - Lig Brasilia 1:1

67e minuut.
Ziemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Notararigo verovert de bal door een tackle van achteren. Notararigo geeft de bal voor. Talvik is nu in balbezit. Talvik geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Mondini met een snelle inworp. Christou bereikt de bal nog maar net als eerste. Christou passt de bal in één keer door. Cung is nu in balbezit. Cung passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Pobuta verovert de bal door een tackle van achteren. Mojzesowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobuta begaat een overtreding. Mojzesowicz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mojzesowicz kan niet meer verder spelen. Maggiora komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Khadam is nu in balbezit. Labrousse verovert de bal door een tackle van achteren. Labrousse passt de bal met de wreef. Ziemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemba schiet op doel. Pilarz bokst de bal weg. Paal! Dixon geeft een hoge lob. Todone kopt de bal weg. Creda heeft problemen om de bal te vangen. Creda geeft een lange en hoge pass. Cung krijgt zijn hoofd ertegen. Pilarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Cappellino passt de bal zonder na te denken. Creda speelt de bal door. Khadam controleert de bal met de borst. Todone bereikt de bal nog maar net als eerste. Todone schiet op doel. Gałecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blacksheeps - Lig Brasilia 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blacksheeps 48%, Lig Brasilia 52%.
Blacksheeps - Lig Brasilia 1:2