Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 18:46
  • Competitiewedstrijd: Serie D.55 [del]
  • Stadion: Stadio
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 9881
Real Palermo ZARATE08
532 anchiama Tactiek 4-1-3-2
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
41.4 gemiddelde waardering 28.6
good Schieten average
good Passen poor
adequate Verdedigen average


17e minuut.
Kosznik geeft de bal voor. Abildstrøm controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Staręga. Staręga krijgt een gele kaart. Abildstrøm is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Naliato zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bombini bokst de bal weg.

20e minuut.
Maracanã controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kosznik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Abildstrøm kopt de bal weg. Kosowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kosowski geeft een lange en hoge pass. Bombini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Eftimie onderschept slim de pass. do Sokker verovert de bal door een tackle van achteren. do Sokker geeft een lange en hoge pass. Daar is Violento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Violento draait met de bal, schiet en ... Năstăsoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Boczkowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kazemi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Staręga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staręga geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Boczkowski geeft een lange en hoge pass. Lumahan kopt de bal weg. Renderos Iraheta probeert de bal aan de voet te houden. Abildstrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Abildstrøm haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Palermo 48%, ZARATE08 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Palermo - ZARATE08 0:0

56e minuut.
Staręga is nu in balbezit. Staręga passt de bal zonder na te denken. bin Mohd Saad bereikt de bal nog maar net als eerste. Maracanã onderschept slim de pass. Maracanã draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kazemi kopt de bal weg. Boczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Violento is nu in balbezit. Maracanã is nu in balbezit. Maracanã haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Palermo - ZARATE08 1:0

65e minuut.
Lumahan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tettamanti verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lumahan. Lumahan krijgt een gele kaart. Tettamanti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rioja komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Boczkowski geeft de bal voor. Tüfekçi geeft een hoge lob. Kosznik onderschept slim de pass. Violento rent richting de bal. Violento schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Staręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Staręga geeft een hoge lob. Maracanã bereikt de bal nog maar net als eerste. Maracanã draait met de bal, schiet en ... Năstăsoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kazemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosowski onderschept slim de pass. Kosowski passt de bal zonder na te denken. Lumahan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumahan draait met de bal, schiet en ... Bombini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Kosznik passt de bal zonder na te denken. Liukko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosowski probeert naar een medespeler te passen. Rioja is nu in balbezit. Rioja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Renderos Iraheta neemt vlug de vrije trap. Maracanã kopt de bal weg. Klungelig pakt Violento de bal. Violento schiet op doel. Năstăsoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Palermo - ZARATE08 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Palermo 35%, ZARATE08 65%.
Real Palermo - ZARATE08 2:0