Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polisportiva Juventina grifone
new352 Tactiek pato
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
57.6 gemiddelde waardering 51.5
formidable Schieten solid
solid Passen good
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Galioto speelt de bal door. Šprem rent richting de bal. Nowak-Kowalski probeert naar een medespeler te passen. Hartmann is nu in balbezit. Hartmann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Nowak-Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak-Kowalski speelt de bal door. Šprem is nu in balbezit. Šprem schiet op doel. Lohrmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - grifone 1:0

19e minuut.
Tanhuanperä is nu in balbezit. Tanhuanperä geeft een lange en hoge pass. Sarbiewski heeft problemen om de bal te vangen. Morvai rent richting de bal. Morvai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Galioto passt de bal zonder na te denken. Vedovato speelt de bal door. Nowak-Kowalski probeert naar een medespeler te passen. Hartmann is nu in balbezit. Hartmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vedovato probeert naar een medespeler te passen. Nowak-Kowalski met een sublieme pass. Daar is Ioan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartmann is nu in balbezit. Hartmann schiet op doel. Lohrmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - grifone 2:0

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pazio met de inworp. Tanhuanperä probeert naar een medespeler te passen. Morvai rent richting de bal. Morvai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Nowak-Kowalski is nu in balbezit. Nowak-Kowalski passt de bal zonder na te denken. Ioan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hartmann haalt uit met een fantastische trap. Lohrmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Nowak-Kowalski onderschept slim de pass. Nowak-Kowalski passt de bal met de wreef. Daar is Šprem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šprem haalt uit met een fantastische trap. Lohrmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - grifone 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polisportiva Juventina 49%, grifone 51%.
Polisportiva Juventina - grifone 3:0

49e minuut.
Vedovato speelt de bal door. Mendoza probeert naar een medespeler te passen. Ioan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann onderschept slim de pass. Hartmann draait met de bal, schiet en ... Lohrmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hartmann is nu in balbezit. Hartmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polisportiva Juventina - grifone 4:0

58e minuut.
Šprem rent richting de bal. Šprem passt de bal met de wreef. Nowak-Kowalski is nu in balbezit. Nowak-Kowalski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Šprem rent richting de bal. Šprem passt de bal met de wreef. Nowak-Kowalski speelt de bal door. Daar is Hartmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartmann draait met de bal, schiet en ... Lohrmann bokst de bal weg.

71e minuut.
Nowak-Kowalski passt de bal in één keer door. Aliberti is nu in balbezit. Aliberti passt de bal zonder na te denken. Hartmann rent richting de bal. Hartmann draait met de bal, schiet en ... Lohrmann bokst de bal weg.

73e minuut.
Vedovato passt de bal zonder na te denken. Nowak-Kowalski rent richting de bal. Nowak-Kowalski probeert naar een medespeler te passen. Šprem is nu in balbezit. Šprem draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Vedovato kopt de bal weg. Galioto rent richting de bal. Galioto speelt de bal door. Hartmann rent richting de bal. Hartmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Nowak-Kowalski de bal onder controle te krijgen. Hartmann rent richting de bal. Met opzet legt Daeseleire zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Daeseleire naar de kleedkamers voor een vroege douche.

85e minuut.
Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak-Kowalski is nu in balbezit. Nowak-Kowalski passt de bal in één keer door. Hartmann rent richting de bal. Hartmann schiet op doel. Lohrmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ioan met een sublieme pass. Šprem is nu in balbezit. Šprem draait met de bal, schiet en ... Lohrmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ioan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartmann is nu in balbezit. Hartmann haalt uit met een fantastische trap. Lohrmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polisportiva Juventina 37%, grifone 63%.
Polisportiva Juventina - grifone 4:0