Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blacksheeps Sporting Severino
442 CLASSICO Tactiek 442new
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 51.5
very good Schieten solid
excellent Passen solid
good Verdedigen solid


4e minuut.
Mondini passt de bal in één keer door. Cung speelt de bal door. Ziemba rent richting de bal. Ziemba schiet op doel. Vabels probeert de bal aan de voet te houden. Rżany bokst de bal weg.

5e minuut.
Vabels geeft een hoge lob. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez passt de bal zonder na te denken. Verriest bereikt de bal nog maar net als eerste. Verriest schiet op doel. Gałecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Miś rent richting de bal. Miś passt de bal met de wreef. Verriest rent richting de bal. Verriest haalt uit met een fantastische trap. Cappellino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blacksheeps - Sporting Severino 0:1

13e minuut.
Ziemba rent richting de bal. Ökkeşoğlu begaat een overtreding. Ziemba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Khadam met een snel genomen vrije trap. Cung springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
de Carvalho bereikt de bal nog maar net als eerste. de Carvalho passt de bal in één keer door. Khadam speelt de bal door. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Daar is Florian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khadam is nu in balbezit. Florian speelt de bal door. Cung rent richting de bal. Cung geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
De Negri probeert naar een medespeler te passen. Daar is Florian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florian met een sublieme pass. Ziemba is nu in balbezit. Ziemba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Creda met een sublieme pass. Christou is nu in balbezit. Christou met een sublieme pass. Cung rent richting de bal. Cung draait met de bal, schiet en ... Rżany kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Klungelig pakt Hegyesi de bal. Ziemba onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miś. Miś krijgt een gele kaart. Florian raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Azəroğlu komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Xerém rent richting de bal. Verriest is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Talvik ... Strafschop! Verriest is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bilgin legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Gałecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung passt de bal in één keer door. Ziemba rent richting de bal. Ziemba schiet op doel. Rżany werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blacksheeps 45%, Sporting Severino 55%.
Blacksheeps - Sporting Severino 0:1

52e minuut.
Daar is Creda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Negri bereikt de bal nog maar net als eerste. Verriest verovert de bal door een tackle van achteren. Verriest draait met de bal, schiet en ... Gałecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blacksheeps - Sporting Severino 0:2

53e minuut.
Mondini met een sublieme pass. Khadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Khadam passt de bal met de wreef. Ziemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemba schiet op doel. Rżany probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Ziemba verovert de bal door een tackle van achteren. Vabels tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ziemba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vabels geeft een lange en hoge pass. Khadam met een snel genomen vrije trap. Cung rent richting de bal. Cung schiet op doel. Rżany kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Ziemba is nu in balbezit. Ziemba passt de bal zonder na te denken. Cung rent richting de bal. Cung schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vabels de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blacksheeps 35%, Sporting Severino 65%.
Blacksheeps - Sporting Severino 0:2