Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Severino Blacksheeps
442new Tactiek 442 CLASSICO
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
11 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 56.7
very good Schieten excellent
good Passen excellent
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Mondini rent richting de bal. Christou rent richting de bal. Christou speelt de bal door. Ziemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Miś geeft een lange en hoge pass. Verriest rent richting de bal. Cappellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Verriest verovert de bal door een tackle van achteren. Verriest draait met de bal, schiet en ... Gałecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Khadam onderschept slim de pass. Khadam heeft problemen om de bal te vangen. Khadam passt de bal in één keer door. Ziemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ökkeşoğlu geeft een hoge lob. Mondini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondini passt de bal in één keer door. Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung schiet op doel. Rżany bokst de bal weg.

19e minuut.
Creda bereikt de bal nog maar net als eerste. Verriest onderschept slim de pass. Talvik is nu in balbezit. Verriest onderschept slim de pass. Verriest schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Daar is Bermúdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Khadam probeert naar een medespeler te passen. Ziemba rent richting de bal. Ziemba schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rżany probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat. Cung krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - Blacksheeps 0:1

23e minuut.
Verriest bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez passt de bal in één keer door. Xerém bereikt de bal nog maar net als eerste. Xerém schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Vabels geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ziemba de bal onder controle te krijgen. Christou probeert naar een medespeler te passen. Ziemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mondini met een snelle inworp. Christou geeft een lange en hoge pass. Cung kopt de bal weg. Klungelig pakt Ziemba de bal. Ziemba draait met de bal, schiet en ... Rżany kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Vabels de bal. Vabels geeft een lange en hoge pass. Mondini is nu in balbezit. Mondini geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Khadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Khadam passt de bal zonder na te denken. Ziemba rent richting de bal. Ziemba schiet op doel. Rżany probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - Blacksheeps 0:2

37e minuut.
Miś speelt de bal door. Spentzopoulos rent richting de bal. Met opzet legt Christou zijn tegenspeler op de grond. Christou krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Hegyesi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Spentzopoulos de bal onder controle te krijgen. Bilgin kopt de bal weg. Verriest bereikt de bal nog maar net als eerste. Verriest schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Severino 59%, Blacksheeps 41%.
Sporting Severino - Blacksheeps 0:2

46e minuut.
Talvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Talvik passt de bal met de wreef. de Carvalho rent richting de bal. Cung verovert de bal door een tackle van achteren. Cung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De Negri bereikt de bal nog maar net als eerste. De Negri passt de bal met de wreef. Mondini met een sublieme pass. Ziemba is nu in balbezit. Ziemba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez passt de bal in één keer door. Verriest rent richting de bal. Verriest draait met de bal, schiet en ... Gałecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - Blacksheeps 1:2

66e minuut.
Cung passt de bal zonder na te denken. Ziemba rent richting de bal. Vabels bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemba onderschept slim de pass. Ziemba draait met de bal, schiet en ... Rżany kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Christou passt de bal zonder na te denken. Mondini heeft problemen om de bal te vangen. Mondini passt de bal in één keer door. Cung is nu in balbezit. Cung schiet op doel. Rżany verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Talvik onderschept slim de pass. Talvik passt de bal zonder na te denken. Khadam is nu in balbezit. Khadam geeft een hoge lob. Cung springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Doeltrap. Rżany trapt de bal weg van het doel. Xerém controleert de bal met de borst. Bilgin geeft een hoge lob. Verriest krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sporting Severino - Blacksheeps 2:2

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talvik met de inworp. Verriest is nu in balbezit. Verriest schiet op doel. Gałecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Christou is nu in balbezit. Christou met een sublieme pass. Khadam met een sublieme pass. Ziemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De Negri kopt de bal weg. Klungelig pakt Cung de bal. Miś bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung verovert de bal door een tackle van achteren. Cung haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Severino 65%, Blacksheeps 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sporting Severino - Blacksheeps 2:2