Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Santhià Lig Brasilia
Tiki_Taka Tactiek facitv i chezz v
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
55 gemiddelde waardering 45.5
zeer goed Schieten redelijk
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


16e minuut.
Inworp. Vasino met een snelle inworp. Balanzone geeft de bal voor. Azzino maakt een snoekduik en kopt de bal. Pilarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Santhià - Lig Brasilia 1:0

21e minuut.
Balanzone onderschept slim de pass. Balanzone passt de bal zonder na te denken. Vasino rent richting de bal. Vasino geeft een lange en hoge pass. Azzino maakt een snoekduik en kopt de bal. Pilarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vasino neemt de hoekschop. Jabłczyński kopt de bal weg. Azzino rent richting de bal. Azzino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Dixon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Santhià - Lig Brasilia 2:0

33e minuut.
Klungelig pakt Gaiani de bal. Gaiani probeert naar een medespeler te passen. Balanzone geeft een lange en hoge pass. Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ... Paal! Pilarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Azzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzino is nu in balbezit. Azzino schiet op doel. Pilarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Santhià - Lig Brasilia 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Santhià 52%, Lig Brasilia 48%.
Athletic Santhià - Lig Brasilia 3:0

53e minuut.
Goretti geeft een lange en hoge pass. Gaiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ... Pilarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Santhià - Lig Brasilia 4:0

56e minuut.
Dall`Agnol met een sublieme pass. Mojzesowicz onderschept slim de pass. Azzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Santhià - Lig Brasilia 5:0

57e minuut.
Todone met een sublieme pass. Traczyk heeft problemen om de bal te vangen. Jabłczyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jabłczyński krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Vasino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasino passt de bal zonder na te denken. Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński geeft een lange en hoge pass. Azzino maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Vasino bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Todone. Vasino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ghesla met een snel genomen vrije trap. Azzino kopt de bal weg. Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap. Pilarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Santhià 43%, Lig Brasilia 57%.
Athletic Santhià - Lig Brasilia 5:0