Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lig Brasilia Athletic Santhià
facitv i chezz v Tactiek Tiki_Taka
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 10
45.5 gemiddelde waardering 58.6
adequate Schieten excellent
good Passen excellent
solid Verdedigen excellent


14e minuut.
Balanzone rent richting de bal. Balanzone passt de bal zonder na te denken. Vasino is nu in balbezit. Vasino geeft de bal voor. Azzino krijgt zijn hoofd ertegen. Pilarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gaiani zal de hoekschop nemen. Azzino kopt de bal weg. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lig Brasilia - Athletic Santhià 0:1

23e minuut.
Buitenspel voor Jabłczyński. Goede buitenspelval van de verdediging. Notararigo neemt vlug de vrije trap. Dall`Agnol probeert de bal met de borst te controleren. Traczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Traczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Inworp. Gaiani met de inworp. Azzino rent richting de bal. Azzino geeft de bal voor. Jabłczyński krijgt zijn hoofd ertegen. Pilarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ... Pilarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lig Brasilia - Athletic Santhià 0:2

44e minuut.
Inworp. Gaiani met een snelle inworp. Ghesla geeft een lange en hoge pass. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński schiet op doel. Pilarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lig Brasilia 56%, Athletic Santhià 44%.
Lig Brasilia - Athletic Santhià 0:2

50e minuut.
Gaiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiani passt de bal met de wreef. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lig Brasilia - Athletic Santhià 0:3

51e minuut.
Mojzesowicz geeft de bal voor. Inworp. Vasino met een snelle inworp. Balanzone geeft de bal voor. Azzino springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lig Brasilia - Athletic Santhià 0:4

54e minuut.
Ierardo rent richting de bal. Labrousse onderschept slim de pass. Met opzet legt Dall`Agnol zijn tegenspeler op de grond. Dall`Agnol krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Vasino heeft problemen om de bal te vangen. Vasino geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dixon de bal. Azzino is nu in balbezit. Azzino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Vasino met een sublieme pass. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński geeft een lange en hoge pass. Gaiani geeft een hoge lob. Jabłczyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Cerro geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bastiaens de bal onder controle te krijgen. Gaiani kopt de bal weg. Azzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzino haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is Vasino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasino geeft de bal voor. Azzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzino haalt uit met een fantastische trap. Notararigo heeft problemen om de bal te vangen. Pilarz bokst de bal weg.

75e minuut.
Mojzesowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bastiaens bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Balanzone zijn tegenspeler op de grond. Balanzone is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

81e minuut.
Ierardo geeft een lange en hoge pass. Jabłczyński kopt de bal weg. Mojzesowicz rent richting de bal. Azzino verovert de bal door een tackle van achteren. Azzino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lig Brasilia 58%, Athletic Santhià 42%.
Lig Brasilia - Athletic Santhià 0:4