Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZARATE08 Polisportiva Juventina
4-1-3-2 Tactiek new352
37% Balbezit 63%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 53.4
weak Schieten formidable
poor Passen solid
average Verdedigen good


3e minuut.
Naliato bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovato verovert de bal door een tackle van achteren. Vedovato speelt de bal door. Klungelig pakt Mendoza de bal. Mendoza geeft de bal voor. Havriciuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Vedovato met een sublieme pass. Klungelig pakt Galioto de bal. Galioto speelt de bal door. Šprem bereikt de bal nog maar net als eerste. Šprem schiet op doel. Havriciuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hartmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Havriciuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARATE08 - Polisportiva Juventina 0:1

10e minuut.
Liukko is nu in balbezit. Vedovato verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Šprem de bal. Šprem haalt uit met een fantastische trap. Havriciuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARATE08 - Polisportiva Juventina 0:2

13e minuut.
Galioto onderschept slim de pass. Galioto passt de bal in één keer door. Vedovato probeert naar een medespeler te passen. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARATE08 - Polisportiva Juventina 0:3

14e minuut.
Lumahan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovato onderschept slim de pass. Vedovato passt de bal in één keer door. Hartmann rent richting de bal. Hartmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Vedovato rent richting de bal. Vedovato geeft de bal voor. Šprem is nu in balbezit. Šprem draait met de bal, schiet en ... Havriciuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARATE08 - Polisportiva Juventina 0:4

29e minuut.
Vedovato is nu in balbezit. Vedovato passt de bal met de wreef. Daar is Hartmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartmann haalt uit met een fantastische trap. Havriciuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARATE08 - Polisportiva Juventina 0:5

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mendoza zal de hoekschop nemen. Šprem kopt de bal weg. Hartmann heeft problemen om de bal te vangen. Hartmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Eftimie onderschept slim de pass. Girardengo heeft problemen om de bal te vangen. Šprem bereikt de bal nog maar net als eerste. Šprem haalt uit met een fantastische trap. Havriciuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARATE08 - Polisportiva Juventina 0:6

43e minuut.
Inworp. Mendoza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vedovato met een sublieme pass. Hartmann rent richting de bal. Hartmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Verpecz speelt de bal door. Šprem rent richting de bal. Liukko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liukko krijgt een gele kaart. Šprem raakt geblesseerd tijdens het duel. Verpecz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann schiet op doel. Havriciuc probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARATE08 - Polisportiva Juventina 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZARATE08 81%, Polisportiva Juventina 19%.
ZARATE08 - Polisportiva Juventina 0:7

48e minuut.
bin Mohd Saad geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendoza met een snelle inworp. Vedovato geeft een lange en hoge pass. Šprem maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARATE08 - Polisportiva Juventina 0:8

54e minuut.
Galioto is nu in balbezit. Galioto geeft een lange en hoge pass. Daar is bin Mohd Saad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARATE08 - Polisportiva Juventina 0:9

55e minuut.
Abildstrøm is nu in balbezit. Aliberti met een sublieme pass. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann geeft een lange en hoge pass. Šprem springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Abildstrøm onderschept slim de pass. Abildstrøm passt de bal zonder na te denken. Pănican bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumahan rent richting de bal. Lumahan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kosznik heeft problemen om de bal te vangen. Hartmann rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kosznik. Hartmann wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

64e minuut.
Hartmann heeft problemen om de bal te vangen. Kosznik verovert de bal door een tackle van achteren. Šprem bereikt de bal nog maar net als eerste. Šprem schiet op doel. Havriciuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARATE08 - Polisportiva Juventina 0:10

66e minuut.
Mendoza speelt de bal door. Galioto bereikt de bal nog maar net als eerste. Galioto passt de bal in één keer door. Šprem rent richting de bal. Šprem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rioja komt het veld opgelopen.

70e minuut.
bin Mohd Saad geeft een lange en hoge pass. Frisanco is nu in balbezit. Mendoza rent richting de bal. Mendoza geeft een lange en hoge pass. Šprem springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Vedovato bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovato geeft een lange en hoge pass. Šprem rent richting de bal. Šprem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARATE08 - Polisportiva Juventina 0:11

76e minuut.
Mendoza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vedovato probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hartmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartmann haalt uit met een fantastische trap. Havriciuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARATE08 - Polisportiva Juventina 0:12

77e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Havriciuc niet meer kan verder spelen. Năstăsoiu komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Daar is Eftimie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boczkowski met een sublieme pass. Hartmann is nu in balbezit. Hartmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kosowski kopt de bal weg. Frisanco geeft een lange en hoge pass. Vedovato speelt de bal door. Šprem bereikt de bal nog maar net als eerste. Šprem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARATE08 - Polisportiva Juventina 0:13

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aliberti met een snelle inworp. Mendoza met een sublieme pass. Vedovato is nu in balbezit. Vedovato haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Šprem is nu in balbezit. Šprem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZARATE08 70%, Polisportiva Juventina 30%.
ZARATE08 - Polisportiva Juventina 0:13