Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
grifone Real Palermo
pato Tactiek 532 anchiama
58% Balbezit 42%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
45.2 gemiddelde waardering 40.9
zeer goed Schieten goed
matig Passen goed
goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Daar is Pac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pac passt de bal met de wreef. Opěnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Opěnka probeert naar een medespeler te passen. Zinkgräf is nu in balbezit. Bombini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Opania rent richting de bal. Opania haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - Real Palermo 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Eker de bal. Kazemi geeft de bal voor. Maracanã bereikt de bal nog maar net als eerste. Maracanã draait met de bal, schiet en ... Stańczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Tüfekçi is nu in balbezit. Tüfekçi geeft een lange en hoge pass. Violento kopt de bal weg. Maracanã bereikt de bal nog maar net als eerste. Maracanã draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Violento bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazemi rent richting de bal. Eker begaat een overtreding. Eker krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Pac is nu in balbezit. Pac passt de bal in één keer door. Tüfekçi is nu in balbezit. Zinkgräf onderschept slim de pass. Zinkgräf schiet op doel. Bombini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Eker probeert de bal aan de voet te houden. Pac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pac geeft de bal voor. Zinkgräf is nu in balbezit. Zinkgräf schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kazemi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Staręga is nu in balbezit. Staręga geeft een lange en hoge pass. Maracanã heeft problemen om de bal te vangen. Maracanã draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
grifone - Real Palermo 1:1

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stańczuk met een harde bal richting middenveld. Teterko heeft problemen om de bal te vangen. Violento bereikt de bal nog maar net als eerste. Violento haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tüfekçi is nu in balbezit. Tüfekçi geeft een hoge lob. Fabuloso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Violento rent richting de bal. Violento schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grifone 50%, Real Palermo 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
grifone - Real Palermo 1:1

47e minuut.
Daar is Zinkgräf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tüfekçi onderschept slim de pass. Tüfekçi geeft een hoge lob. Violento bereikt de bal nog maar net als eerste. Violento haalt uit met een fantastische trap. Stańczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Kazemi kopt de bal weg. do Sokker bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabuloso verovert de bal door een tackle van achteren. Maracanã is nu in balbezit. Maracanã schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Eker geeft de bal voor. do Sokker kan de bal niet met de borst controleren. do Sokker passt de bal zonder na te denken. Maracanã is nu in balbezit. Maracanã haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Klungelig pakt Maracanã de bal. Violento rent richting de bal. Fabuloso verovert de bal door een tackle van achteren. do Sokker verovert de bal door een tackle van achteren. do Sokker draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Opěnka met een sublieme pass. Pac probeert naar een medespeler te passen. Staręga probeert naar een medespeler te passen. Violento bereikt de bal nog maar net als eerste. Violento schiet op doel. Stańczuk bokst de bal weg.

68e minuut.
Fabuloso onderschept slim de pass. Fabuloso geeft een hoge lob. Staręga is nu in balbezit. Staręga geeft een hoge lob. Violento rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Zinkgräf is nu in balbezit. Renderos Iraheta rent richting de bal. Zinkgräf onderschept slim de pass. Zinkgräf haalt uit met een fantastische trap. Bombini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - Real Palermo 2:1

87e minuut.
Tüfekçi met een sublieme pass. Klungelig pakt Opěnka de bal. Opěnka passt de bal in één keer door. Zinkgräf is nu in balbezit. Zinkgräf geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - Real Palermo 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grifone 63%, Real Palermo 37%.
grifone - Real Palermo 3:1