Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Alpha Divers Generale Vaccaro
451 sos altos Tactiek gagliardi 5
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 5
54.8 gemiddelde waardering 60.4
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Podgórzak speelt de bal door. Wichary is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wichary zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buzaku geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Äckerle maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - Generale Vaccaro 0:1

4e minuut.
Ivon geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kropek de bal onder controle te krijgen. Tomankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomankiewicz draait met de bal, schiet en ... Cao probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Körner bereikt de bal nog maar net als eerste. Körner passt de bal met de wreef. Äckerle rent richting de bal. Äckerle draait met de bal, schiet en ... Bùi Điệp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - Generale Vaccaro 0:2

9e minuut.
Agate heeft problemen om de bal te vangen. Agate probeert naar een medespeler te passen. Buzaku is nu in balbezit. Buzaku geeft de bal voor. Körner krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ishvmpang kopt de bal weg. Kropek speelt de bal door. Daar is Del Castello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomankiewicz is nu in balbezit. Tomankiewicz haalt uit met een fantastische trap. Cao bokst de bal weg.

12e minuut.
Cao trapt de bal weg. Wichary kopt de bal weg. Agate probeert naar een medespeler te passen. Körner rent richting de bal. Körner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Podgórzak verovert de bal door een tackle van achteren. Podgórzak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Togander met de inworp. Bencze geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cao speelt de bal door. Togander kopt de bal weg. Podgórzak rent richting de bal. Bencze verovert de bal door een tackle van achteren. Bencze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Podgórzak bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Togander zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rergis rent richting de bal. Rergis geeft een hoge lob. Cao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Cao geeft de bal voor. Agate kopt de bal weg. Daar is Ivon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Körner rent richting de bal. Körner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Buzaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzaku geeft een lange en hoge pass. Äckerle rent richting de bal. Äckerle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - Generale Vaccaro 0:3

32e minuut.
Wichary rent richting de bal. Poribský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wichary raakt geblesseerd tijdens het duel. Wichary met een snel genomen vrije trap. Körner is nu in balbezit. Körner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Agate bereikt de bal nog maar net als eerste. Agate passt de bal zonder na te denken. Buzaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzaku geeft een lange en hoge pass. Körner springt en kopt de bal. Bùi Điệp bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Alpha Divers 63%, Generale Vaccaro 37%.
The Alpha Divers - Generale Vaccaro 0:3

51e minuut.
Inworp. Podgórzak met een snelle inworp. Wichary rent richting de bal. Wichary geeft een lange en hoge pass. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - Generale Vaccaro 0:4

62e minuut.
Kropek kopt de bal weg. Daar is Agate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rergis begaat een overtreding. Rergis krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Ishvmpang kopt de bal weg. Kropek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lonc is nu in balbezit. Lonc haalt uit met een fantastische trap. Cao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - Generale Vaccaro 1:4

78e minuut.
Buitenspel voor Äckerle. Goede buitenspelval van de verdediging. Rergis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lonc is nu in balbezit. Lonc draait met de bal, schiet en ... Cao maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

82e minuut.
Podgórzak met een snelle inworp. Cordini probeert naar een medespeler te passen. Buzaku probeert naar een medespeler te passen. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle schiet op doel. Bùi Điệp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Rergis rent richting de bal. Buzaku verovert de bal door een tackle van achteren. Buzaku passt de bal in één keer door. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle schiet op doel. Bùi Điệp bokst de bal weg.

84e minuut.
Podgórzak met een snelle inworp. Wichary geeft de bal voor. Agate bereikt de bal nog maar net als eerste. Agate schiet op doel. Äckerle probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - Generale Vaccaro 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Alpha Divers 65%, Generale Vaccaro 35%.
The Alpha Divers - Generale Vaccaro 1:5