Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Generale Vaccaro The Alpha Divers
gagliardi 5 Tactiek 451 sos altos
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
23 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 7
63.3 gemiddelde waardering 55.5
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Kropek passt de bal zonder na te denken. Varešanović is nu in balbezit. Varešanović passt de bal zonder na te denken. Lonc is nu in balbezit. Varešanović geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Belka probeert naar een medespeler te passen. Agate heeft problemen om de bal te vangen. Agate geeft een hoge lob. Äckerle krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - The Alpha Divers 1:0

5e minuut.
Körner rent richting de bal. Cordini speelt de bal door. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle schiet op doel. Clymans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - The Alpha Divers 2:0

10e minuut.
Belka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Agate zal de hoekschop nemen. Äckerle springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - The Alpha Divers 3:0

18e minuut.
Kropek geeft de bal voor. Cordini kopt de bal weg. Ivon is nu in balbezit. Körner verovert de bal door een tackle van achteren. Körner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Kropek is nu in balbezit. Kropek passt de bal in één keer door. Agate rent richting de bal. Agate geeft een lange en hoge pass. Äckerle krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Agate verovert de bal door een tackle van achteren. Agate geeft een hoge lob. Daar is Belka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Agate kopt de bal weg. Togander heeft problemen om de bal te vangen. Togander geeft een lange en hoge pass. Bencze is nu in balbezit. Bencze haalt uit met een fantastische trap. Cao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Lonc rent richting de bal. Daar is Varešanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varešanović met een sublieme pass. Lonc is nu in balbezit. Lonc geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Generale Vaccaro 37%, The Alpha Divers 63%.
Generale Vaccaro - The Alpha Divers 3:0

47e minuut.
Cao trapt de bal weg. Buzaku kopt de bal weg. Carbonini bereikt de bal nog maar net als eerste. Körner onderschept slim de pass. Körner haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Clymans met een harde bal richting middenveld. Oberegger is nu in balbezit. Lonc verovert de bal door een tackle van achteren. Lonc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - The Alpha Divers 3:1

61e minuut.
Karadağ is nu in balbezit. Karadağ passt de bal zonder na te denken. Daar is Carbonini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Körner rent richting de bal. Körner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Körner is nu in balbezit. Körner haalt uit met een fantastische trap. Clymans maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Buzaku kopt de bal weg. Carbonini heeft problemen om de bal te vangen. Cordini rent richting de bal. Cordini geeft een lange en hoge pass. Äckerle maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Agate geeft een hoge lob. Daar is Äckerle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Körner is nu in balbezit. Körner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Agate rent richting de bal. Agate geeft de bal voor. Äckerle maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - The Alpha Divers 4:1

73e minuut.
Lonc geeft de bal voor. Daar is Podgórzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomankiewicz is nu in balbezit. Tomankiewicz haalt uit met een fantastische trap. Cao werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - The Alpha Divers 4:2

74e minuut.
Kormány heeft problemen om de bal te vangen. Agate rent richting de bal. Agate passt de bal met de wreef. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. Clymans bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Agate geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Äckerle springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Buzaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzaku met een sublieme pass. Carbonini rent richting de bal. Körner onderschept slim de pass. Körner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Belka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cordini met een snelle inworp. Körner geeft een hoge lob. Əlicanov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - The Alpha Divers 5:2

85e minuut.
Əlicanov probeert naar een medespeler te passen. Bencze heeft problemen om de bal te vangen. Əlicanov met een sublieme pass. Bencze probeert naar een medespeler te passen. Karadağ geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Agate geeft een lange en hoge pass. Carbonini onderschept slim de pass. Körner is nu in balbezit. Körner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Generale Vaccaro 28%, The Alpha Divers 72%.
Generale Vaccaro - The Alpha Divers 5:2