Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LatinaSokker FC Palazzolo
442 a.f. Tactiek dario3
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
38.4 gemiddelde waardering 43.4
average Schieten good
adequate Passen average
good Verdedigen very good


5e minuut.
Cimberla geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cetner met de inworp. Kuraś rent richting de bal. Kuraś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Pobuta onderschept slim de pass. Pobuta geeft een lange en hoge pass. Cetner kopt de bal weg. Metsäalho rent richting de bal. Metsäalho haalt uit met een fantastische trap. D`Orlando bokst de bal weg.

17e minuut.
Nasolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasolu geeft een lange en hoge pass. Wooden rent richting de bal. Wooden haalt uit met een fantastische trap. Albentosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Steiger is nu in balbezit. Steiger passt de bal zonder na te denken. Cetner is nu in balbezit. Cetner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinaSokker - FC Palazzolo 0:1

45e minuut.
Steiger geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mięcławek met de inworp. Montalbán geeft een hoge lob. Gonzales springt en kopt de bal. Albentosa bokst de bal weg. Wooden is nu in balbezit. Wooden schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pizzuto de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LatinaSokker - FC Palazzolo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LatinaSokker 60%, FC Palazzolo 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LatinaSokker - FC Palazzolo 1:1

57e minuut.
Tejchert speelt de bal door. Pisa Di Monterosa is nu in balbezit. Cetner onderschept slim de pass. Cetner haalt uit met een fantastische trap. D`Orlando maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinaSokker - FC Palazzolo 1:2

78e minuut.
Tejchert verovert de bal door een tackle van achteren. Tejchert passt de bal met de wreef. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Cimberla onderschept slim de pass. Steiger is nu in balbezit. Steiger passt de bal zonder na te denken. Metsäalho is nu in balbezit. Metsäalho schiet op doel. D`Orlando bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LatinaSokker 72%, FC Palazzolo 28%.
LatinaSokker - FC Palazzolo 1:2