Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quarto Juve Fidenza BSD
433antonio Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 19.2
matig Schieten slecht
matig Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


12e minuut.
Pucciani speelt de bal door. Maric rent richting de bal. Maric passt de bal in één keer door. Scarpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpini draait met de bal, schiet en ... Del Curatolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Tanzi kopt de bal weg. Guidi rent richting de bal. Guidi probeert naar een medespeler te passen. Pertini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pertini schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - Juve Fidenza BSD 1:0

23e minuut.
Gervasio rent richting de bal. Pertini onderschept slim de pass. Pertini passt de bal met de wreef. Maric rent richting de bal. Maric haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Scarpini verovert de bal door een tackle van achteren. Scarpini passt de bal met de wreef. Maric met een sublieme pass. Pertini is nu in balbezit. Pertini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Zaccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maric bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpini schiet op doel. Del Curatolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - Juve Fidenza BSD 2:0

41e minuut.
Daar is Ciro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarpini verovert de bal door een tackle van achteren. Scarpini speelt de bal door. Pertini rent richting de bal. Pertini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zaccardi is nu in balbezit. Maric onderschept slim de pass. Maric haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quarto 31%, Juve Fidenza BSD 69%.
Quarto - Juve Fidenza BSD 2:0

50e minuut.
Pucciani geeft een hoge lob. Manias bereikt de bal nog maar net als eerste. Catterina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manias moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Manias kan niet meer verder spelen. Gallinaro komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Nespola geeft een lange en hoge pass. Cinotolini probeert de bal aan de voet te houden. Gallinaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Catterina is nu in balbezit. Catterina schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Klungelig pakt Catterina de bal. Zanoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanoncelli passt de bal zonder na te denken. Dossena bereikt de bal nog maar net als eerste. Dossena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Fiocchi rent richting de bal. Catterina verovert de bal door een tackle van achteren. Catterina geeft een lange en hoge pass. Scarpini is nu in balbezit. Scarpini haalt uit met een fantastische trap. Del Curatolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Scarpini is nu in balbezit. Scarpini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - Juve Fidenza BSD 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quarto 41%, Juve Fidenza BSD 59%.
Quarto - Juve Fidenza BSD 3:0