Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juve Fidenza BSD Quarto
Normal Tactiek 433antonio
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 32.1
poor Schieten average
weak Passen average
weak Verdedigen average


4e minuut.
Fiocchi is nu in balbezit. Fiocchi passt de bal in één keer door. Scarpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maric rent richting de bal. Maric draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Quarto 0:1

10e minuut.
Catterina speelt de bal door. Zaccardi rent richting de bal. Zaccardi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cellilli de bal. Cellilli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Quarto 0:2

14e minuut.
Pucciani geeft een lange en hoge pass. Daar is Catterina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Catterina onderschept slim de pass. Catterina geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pucciani rent richting de bal. Pucciani geeft een hoge lob. Daar is Bergamino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maric rent richting de bal. Maric schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Catterina bereikt de bal nog maar net als eerste. Catterina speelt de bal door. Maric is nu in balbezit. Maric haalt uit met een fantastische trap. Del Curatolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Quarto 0:3

36e minuut.
Guidi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Catterina probeert naar een medespeler te passen. Cellilli probeert naar een medespeler te passen. Maric is nu in balbezit. Maric schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Cellilli kopt de bal weg. Ciro is nu in balbezit. Ciro geeft een hoge lob. Dossena is nu in balbezit. Dossena haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve Fidenza BSD 61%, Quarto 39%.
Juve Fidenza BSD - Quarto 0:3

48e minuut.
Ciro rent richting de bal. Cellilli verovert de bal door een tackle van achteren. Cellilli geeft de bal voor. Pertini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pertini haalt uit met een fantastische trap. Del Curatolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Cellilli probeert naar een medespeler te passen. Scarpini is nu in balbezit. Scarpini speelt de bal door. Maric bereikt de bal nog maar net als eerste. Maric schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Cinotolini geeft een lange en hoge pass. Biscontri kopt de bal weg. Maric rent richting de bal. Scarpini rent richting de bal. Scarpini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Deplano rent richting de bal. Deplano geeft een lange en hoge pass. Catterina met een sublieme pass. Pertini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pertini schiet op doel. Del Curatolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Zaccardi met een harde bal richting middenveld. Catterina kopt de bal weg. Scarpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maric bereikt de bal nog maar net als eerste. Maric haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Quarto 0:4

87e minuut.
Manias is nu in balbezit. Guidi speelt de bal door. Catterina met een sublieme pass. Maric bereikt de bal nog maar net als eerste. Maric haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve Fidenza BSD 76%, Quarto 24%.
Juve Fidenza BSD - Quarto 0:4