Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Generale Vaccaro BellaMbriama
gagliardi 5 Tactiek a modo mio
47% Balbezit 53%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
63.5 gemiddelde waardering 56.7
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Oberegger geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Portento met de inworp. Kalogeropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalogeropoulos geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Agate met een sublieme pass. Äckerle is nu in balbezit. Agate geeft een lange en hoge pass. Äckerle rent richting de bal. Äckerle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - BellaMbriama 1:0

6e minuut.
Bahele bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahele speelt de bal door. Agate rent richting de bal. Agate geeft een lange en hoge pass. Äckerle krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Agate met de inworp. Əlicanov rent richting de bal. Mitriţă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Əlicanov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cordini neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Inworp. Kalogeropoulos met een snelle inworp. Mitriţă probeert naar een medespeler te passen. Kalogeropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalogeropoulos geeft een lange en hoge pass. Cao bokst de bal weg. Cakici is nu in balbezit. Del Castello rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Agate bereikt de bal nog maar net als eerste. Agate passt de bal met de wreef. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle schiet op doel. Pikács werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - BellaMbriama 2:0

23e minuut.
Agate is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sumarja. Agate is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Del Castello zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Äckerle springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Körner kopt de bal weg. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumarja schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sumarja krijgt een gele kaart. Äckerle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cordini komt bij de bal en schiet. Pikács probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Urroz is nu in balbezit. Buzaku onderschept slim de pass. Buzaku passt de bal met de wreef. Körner is nu in balbezit. Körner draait met de bal, schiet en ... Pikács verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - BellaMbriama 3:0

45e minuut.
Sumarja kopt de bal weg. Mitriţă is nu in balbezit. Agate onderschept slim de pass. Agate geeft een hoge lob. Äckerle maakt een snoekduik en kopt de bal. Pikács bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Generale Vaccaro 40%, BellaMbriama 60%.
Generale Vaccaro - BellaMbriama 3:0

49e minuut.
Portento is nu in balbezit. Mitriţă heeft problemen om de bal te vangen. Mitriţă passt de bal zonder na te denken. Kalogeropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalogeropoulos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Körner kopt de bal weg. Portento bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle onderschept slim de pass. Äckerle draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - BellaMbriama 4:0

68e minuut.
Kropek rent richting de bal. Kropek geeft een hoge lob. Äckerle rent richting de bal. Äckerle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - BellaMbriama 5:0

73e minuut.
Sumarja geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cakici stond buitenspel. Əlicanov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Äckerle rent richting de bal. Äckerle draait met de bal, schiet en ... Pikács verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Körner onderschept slim de pass. Cordini rent richting de bal. Cordini geeft een hoge lob. Äckerle rent richting de bal. Äckerle draait met de bal, schiet en ... Pikács kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - BellaMbriama 6:0

84e minuut.
Tomczyk geeft een lange en hoge pass. Oberegger rent richting de bal. Oberegger geeft een lange en hoge pass. Agate heeft problemen om de bal te vangen. Agate geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Podgórzak geeft een hoge lob. Sumarja kopt de bal weg. Portento probeert naar een medespeler te passen. Äckerle rent richting de bal. Äckerle schiet op doel. Pikács verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Generale Vaccaro 42%, BellaMbriama 58%.
Generale Vaccaro - BellaMbriama 6:0