Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Appiolatino S.P.Q.R. The Alpha Divers
4231 Tactiek 451 sos altos
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
54.1 gemiddelde waardering 54.9
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Togander rent richting de bal. Jenal verovert de bal door een tackle van achteren. Jenal met een sublieme pass. Andrieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrieş geeft een hoge lob. Bùi Điệp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Bauta bereikt de bal nog maar net als eerste. Togander onderschept slim de pass. Togander speelt de bal door. Tomankiewicz rent richting de bal. Tomankiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ishvmpang met de inworp. Lonc rent richting de bal. Lonc met een sublieme pass. Tomankiewicz rent richting de bal. Tomankiewicz draait met de bal, schiet en ... Greuceanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - The Alpha Divers 0:1

15e minuut.
Poribský is nu in balbezit. Togander is nu in balbezit. Togander met een sublieme pass. Bencze is nu in balbezit. Bencze passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Drančák passt de bal zonder na te denken. Bauta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauta passt de bal in één keer door. Miodek is nu in balbezit. Miodek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Drančák bereikt de bal nog maar net als eerste. Drančák passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Miodek de bal. Miodek haalt uit met een fantastische trap. Bùi Điệp probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Appiolatino S.P.Q.R. - The Alpha Divers 1:1

31e minuut.
Ishvmpang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishvmpang passt de bal in één keer door. Tomankiewicz is nu in balbezit. Tomankiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - The Alpha Divers 1:2

34e minuut.
Aldrich met de inworp. Sędziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomankiewicz onderschept slim de pass. Tomankiewicz schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Appiolatino S.P.Q.R. 44%, The Alpha Divers 56%.
Appiolatino S.P.Q.R. - The Alpha Divers 1:2

46e minuut.
Poribský geeft de bal voor. Togander rent richting de bal. Togander geeft de bal voor. Lonc is nu in balbezit. Lonc haalt uit met een fantastische trap. Greuceanu bokst de bal weg.

52e minuut.
Jenal geeft een lange en hoge pass. Zieleziński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ivon. Ivon krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Miodek rent richting de bal. Miodek draait met de bal, schiet en ... Poribský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zieleziński rent richting de bal. Zieleziński haalt uit met een fantastische trap. Bùi Điệp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Miodek rent richting de bal. Miodek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Appiolatino S.P.Q.R. - The Alpha Divers 2:2

61e minuut.
Inworp. Berrettoni komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Miodek onderschept slim de pass. Belka bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek onderschept slim de pass. Miodek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Togander met een sublieme pass. Sędziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomankiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tomankiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - The Alpha Divers 2:3

73e minuut.
Ishvmpang heeft problemen om de bal te vangen. Rergis rent richting de bal. Rergis passt de bal in één keer door. Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonc schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bauta passt de bal in één keer door. Miodek is nu in balbezit. Belka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Miodek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zieleziński zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal! Miodek is nu in balbezit. Miodek draait met de bal, schiet en ... Bùi Điệp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Bùi Điệp neemt vlug de vrije trap. Tomankiewicz kopt de bal weg. Bencze is nu in balbezit. Bencze schiet op doel. Greuceanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Rergis kopt de bal weg. Togander is nu in balbezit. Togander geeft een lange en hoge pass. Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Parada passt de bal in één keer door. Bauta is nu in balbezit. Bauta passt de bal in één keer door. Miodek is nu in balbezit. Miodek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Appiolatino S.P.Q.R. 51%, The Alpha Divers 49%.
Appiolatino S.P.Q.R. - The Alpha Divers 2:3