Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juve Fidenza BSD FC Palazzolo
Normal Tactiek dario3
34% Balbezit 66%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 36.8
slecht Schieten solide
zwak Passen matig
zwak Verdedigen solide


1e minuut.
Gallinaro is nu in balbezit. Metsäalho rent richting de bal. Kuraś is nu in balbezit. Metsäalho is nu in balbezit. Metsäalho draait met de bal, schiet en ... Del Curatolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - FC Palazzolo 0:1

4e minuut.
Cetner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fiocchi de bal. Campbell verovert de bal door een tackle van achteren. Kuraś rent richting de bal. Kuraś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - FC Palazzolo 0:2

5e minuut.
Gallinaro rent richting de bal. Kuraś verovert de bal door een tackle van achteren. Metsäalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraś rent richting de bal. Kuraś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - FC Palazzolo 0:3

10e minuut.
Campbell probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kuraś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergamino bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraś verovert de bal door een tackle van achteren. Kuraś draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Cwyl heeft problemen om de bal te vangen. Cwyl met een sublieme pass. Cinotolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsäalho verovert de bal door een tackle van achteren. Metsäalho haalt uit met een fantastische trap. Del Curatolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - FC Palazzolo 0:4

16e minuut.
Metsäalho probeert de bal met de borst te controleren. Metsäalho passt de bal zonder na te denken. Cinotolini rent richting de bal. Cetner verovert de bal door een tackle van achteren. Cetner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pobuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobuta geeft een hoge lob. Bergamino rent richting de bal. Metsäalho is nu in balbezit. Metsäalho haalt uit met een fantastische trap. Del Curatolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Metsäalho is nu in balbezit. Metsäalho schiet op doel. Del Curatolo bokst de bal weg.

29e minuut.
Nasolu heeft problemen om de bal te vangen. Nasolu geeft een hoge lob. Metsäalho speelt de bal door. Kuraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraś haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - FC Palazzolo 0:5

31e minuut.
Campbell speelt de bal door. Daar is Fiocchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraś draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - FC Palazzolo 0:6

35e minuut.
Steiger probeert naar een medespeler te passen. Metsäalho heeft problemen om de bal te vangen. Kuraś is nu in balbezit. Kuraś haalt uit met een fantastische trap. Del Curatolo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Pobuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobuta probeert naar een medespeler te passen. Metsäalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsäalho draait met de bal, schiet en ... Del Curatolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bergamino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pobuta rent richting de bal. Gervasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobuta verovert de bal door een tackle van achteren. Pobuta geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - FC Palazzolo 0:7

42e minuut.
Cinotolini rent richting de bal. Cetner verovert de bal door een tackle van achteren. Cetner geeft de bal voor. Metsäalho heeft problemen om de bal te vangen. Metsäalho draait met de bal, schiet en ... Del Curatolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Japa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve Fidenza BSD 87%, FC Palazzolo 13%.
Juve Fidenza BSD - FC Palazzolo 0:7

47e minuut.
Ciro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuraś rent richting de bal. Kuraś passt de bal zonder na te denken. Metsäalho is nu in balbezit. Metsäalho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Cetner kopt de bal weg. Daar is Gallinaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metsäalho rent richting de bal. Metsäalho schiet op doel. Del Curatolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - FC Palazzolo 0:8

53e minuut.
Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetner passt de bal met de wreef. Steiger geeft de bal voor. Metsäalho rent richting de bal. Metsäalho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Cinotolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Steiger onderschept slim de pass. Steiger speelt de bal door. Metsäalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsäalho schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - FC Palazzolo 0:9

57e minuut.
Kuraś passt de bal met de wreef. Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetner passt de bal in één keer door. Metsäalho rent richting de bal. Metsäalho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Cinotolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetner rent richting de bal. Cetner passt de bal in één keer door. Metsäalho rent richting de bal. Metsäalho haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kuraś krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - FC Palazzolo 0:10

65e minuut.
Fiocchi rent richting de bal. Kuraś verovert de bal door een tackle van achteren. Kuraś passt de bal in één keer door. Metsäalho is nu in balbezit. Metsäalho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Cinotolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraś verovert de bal door een tackle van achteren. Kuraś geeft een lange en hoge pass. Metsäalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsäalho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - FC Palazzolo 0:11

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Bergamino de bal onder controle te krijgen. Del Curatolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Fiocchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuraś rent richting de bal. Kuraś draait met de bal, schiet en ... Del Curatolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - FC Palazzolo 0:12

80e minuut.
Steiger onderschept slim de pass. Steiger met een sublieme pass. Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraś heeft problemen om de bal te vangen. Kuraś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kuraś is nu in balbezit. Kuraś met een sublieme pass. Metsäalho is nu in balbezit. Metsäalho haalt uit met een fantastische trap. Del Curatolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - FC Palazzolo 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve Fidenza BSD 79%, FC Palazzolo 21%.
Juve Fidenza BSD - FC Palazzolo 0:13