Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quarto LatinaSokker
433antonio Tactiek 442 a.f.
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 38.2
matig Schieten matig
matig Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


11e minuut.
Tomescu passt de bal met de wreef. Mięcławek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięcławek speelt de bal door. Wooden bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Montalbán geeft een lange en hoge pass. Gonzales heeft problemen om de bal te vangen. Pucciani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gonzales is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tomescu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Roviscalli bokst de bal weg. Tomescu is nu in balbezit. Tomescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Catterina de bal onder controle te krijgen. Pertini bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysogląd met een sublieme pass. Scarpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - LatinaSokker 1:0

41e minuut.
Cellilli met een snelle inworp. Bobkowski is nu in balbezit. Scarpini verovert de bal door een tackle van achteren. Scarpini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - LatinaSokker 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quarto 54%, LatinaSokker 46%.
Quarto - LatinaSokker 2:0

50e minuut.
Klungelig pakt Cellilli de bal. Mięcławek is nu in balbezit. Mięcławek passt de bal met de wreef. Wooden rent richting de bal. Wooden passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Pucciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pucciani geeft de bal voor. Inworp. Gonzales zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wysogląd geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Delola Marca geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gonzales met een snelle inworp. Wysogląd is nu in balbezit. Wysogląd geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Gonzales passt de bal met de wreef. Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Delola Marca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tomescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Wysogląd wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - LatinaSokker 2:1

87e minuut.
Guidi verovert de bal door een tackle van achteren. Guidi geeft een hoge lob. Bobkowski kopt de bal weg. Cellilli is nu in balbezit. Cellilli geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Wooden is nu in balbezit. Delola Marca rent richting de bal. Delola Marca geeft een hoge lob. Scarpini is nu in balbezit. Scarpini draait met de bal, schiet en ... D`Orlando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quarto 56%, LatinaSokker 44%.
Quarto - LatinaSokker 2:1