Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Alpha Divers BellaMbriama
451 sos altos Tactiek 4231
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
51.5 gemiddelde waardering 57.3
solide Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Rergis speelt de bal door. Bencze is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Togander zal de hoekschop nemen. Tomankiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Portento geeft een hoge lob. Inworp. Rydz met de inworp. Daar is Lonc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lonc geeft een lange en hoge pass. Palermo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Belka onderschept slim de pass. Inworp. Kalogeropoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cába is nu in balbezit. Cába geeft een lange en hoge pass. Clymans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cakici bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - BellaMbriama 0:1

17e minuut.
Bahele rent richting de bal. Bahele probeert naar een medespeler te passen. Mitriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă geeft een hoge lob. Cakici krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Portento onderschept slim de pass. Portento geeft een hoge lob. Cakici probeert de bal aan de voet te houden. Cakici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - BellaMbriama 0:2

22e minuut.
Poribský geeft de bal voor. Inworp. Pajka met de inworp. Bahele rent richting de bal. Bahele geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Portento zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalogeropoulos met een sublieme pass. Cába probeert naar een medespeler te passen. Cakici is nu in balbezit. Cakici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pajka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tomaszewski de bal. Cakici rent richting de bal. Cakici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - BellaMbriama 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Alpha Divers 56%, BellaMbriama 44%.
The Alpha Divers - BellaMbriama 0:3

47e minuut.
Kalogeropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalogeropoulos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Poribský de bal. Cakici bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - BellaMbriama 0:4

55e minuut.
Clymans met een sublieme pass. Portento is nu in balbezit. Lonc onderschept slim de pass. Lonc haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bencze geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Pajka met een sublieme pass. Bahele rent richting de bal. Bahele geeft de bal voor. Kalogeropoulos is nu in balbezit. Kalogeropoulos draait met de bal, schiet en ... Clymans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Ivon geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kalogeropoulos met de inworp. Cába geeft een lange en hoge pass. Cakici springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Kalogeropoulos met een snelle inworp. Cába met een sublieme pass. Ţonea is nu in balbezit. Ţonea geeft de bal voor. Cakici springt en kopt de bal. Clymans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Cába kopt de bal weg. Kalogeropoulos rent richting de bal. Kalogeropoulos geeft de bal voor. Cakici is nu in balbezit. Cakici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - BellaMbriama 0:5

83e minuut.
Kalogeropoulos geeft een lange en hoge pass. Clymans probeert naar een medespeler te passen. Tomankiewicz kopt de bal weg. Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalogeropoulos met de inworp. Cába bereikt de bal nog maar net als eerste. Cába geeft een lange en hoge pass. Cakici springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Alpha Divers 65%, BellaMbriama 35%.
The Alpha Divers - BellaMbriama 0:5