Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BellaMbriama The Alpha Divers
a modo mio Tactiek 451 sos altos
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
57.5 gemiddelde waardering 55.7
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Togander bereikt de bal nog maar net als eerste. Togander met een sublieme pass. Karadağ rent richting de bal. Karadağ geeft een hoge lob. Bencze springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pikács bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Mitriţă rent richting de bal. Mitriţă passt de bal zonder na te denken. Kalogeropoulos geeft een lange en hoge pass. Cakici probeert de bal met de borst te controleren. Cakici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pajka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomczyk is nu in balbezit. Tomczyk geeft een hoge lob. Kormány probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cakici krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Tomankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomankiewicz haalt uit met een fantastische trap. Daar is Pajka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bencze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pikács met een harde bal richting middenveld. Kalogeropoulos kopt de bal weg. Ivon heeft problemen om de bal te vangen. Cakici rent richting de bal. Cakici haalt uit met een fantastische trap. Bùi Điệp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kormány bereikt de bal nog maar net als eerste. Kormány geeft de bal voor. Tomankiewicz kopt de bal weg. Bencze rent richting de bal. Bencze haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Tomankiewicz onderschept slim de pass. Tomankiewicz met een sublieme pass. Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonc haalt uit met een fantastische trap. Pikács werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - The Alpha Divers 0:1

20e minuut.
Kalogeropoulos geeft een lange en hoge pass. Ivon kopt de bal weg. Daar is Tomczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomczyk geeft een lange en hoge pass. Cakici krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BellaMbriama - The Alpha Divers 1:1

24e minuut.
Kormány verovert de bal door een tackle van achteren. Togander is nu in balbezit. Bahele onderschept slim de pass. Bahele geeft een hoge lob. Cakici is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Inworp. Karadağ met de inworp. Togander bereikt de bal nog maar net als eerste. Togander geeft een lange en hoge pass. Bencze krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bahele met een sublieme pass. Ţonea probeert naar een medespeler te passen. Tomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczyk geeft een hoge lob. Cakici maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - The Alpha Divers 2:1

36e minuut.
Dekker is nu in balbezit. Dekker passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Carbonini de bal. Kalogeropoulos geeft de bal voor. Cakici krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Tomczyk is nu in balbezit. Tomczyk geeft een hoge lob. Carbonini heeft problemen om de bal te vangen. Cakici bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BellaMbriama 43%, The Alpha Divers 57%.
BellaMbriama - The Alpha Divers 2:1

55e minuut.
Dekker passt de bal zonder na te denken. Mitriţă is nu in balbezit. Mitriţă passt de bal met de wreef. Daar is Kalogeropoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalogeropoulos geeft de bal voor. Bùi Điệp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cakici heeft problemen om de bal te vangen. Cakici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - The Alpha Divers 3:1

55e minuut.
Lonc is nu in balbezit. Lonc passt de bal zonder na te denken. Ţonea met een sublieme pass. Tomankiewicz rent richting de bal. Tomankiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Pajka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cakici kopt de bal weg. Daar is Kalogeropoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalogeropoulos geeft een lange en hoge pass. Cakici krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Togander speelt de bal door. Tomankiewicz is nu in balbezit. Ţonea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tomankiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Togander wilt de vrije trap nemen. Pikács kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Portento geeft een hoge lob. Inworp. Karadağ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Togander is nu in balbezit. Togander geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Karadağ probeert de bal met de borst te controleren. Mitriţă is nu in balbezit. Mitriţă speelt de bal door. Kalogeropoulos is nu in balbezit. Kalogeropoulos draait met de bal, schiet en ... Bùi Điệp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bùi Điệp niet meer kan verder spelen. Clymans komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Daar is Varešanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahele is nu in balbezit. Bahele speelt de bal door. Tomczyk is nu in balbezit. Tomczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Pajka geeft een hoge lob. Daar is Ţonea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţonea met een sublieme pass. Tomczyk rent richting de bal. Tomczyk geeft een hoge lob. Clymans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cakici is nu in balbezit. Cakici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - The Alpha Divers 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BellaMbriama 45%, The Alpha Divers 55%.
BellaMbriama - The Alpha Divers 4:1