Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Generale Vaccaro Appiolatino S.P.Q.R.
gagliardi 5 Tactiek 4231
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 4
62.2 gemiddelde waardering 53.6
formidabel Schieten goed
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Agate geeft de bal voor. Daar is Cordini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bauta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordini verovert de bal door een tackle van achteren. Cordini schiet op doel. De bal raakt de paal. Greuceanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Körner bereikt de bal nog maar net als eerste. Körner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Appiolatino S.P.Q.R. 1:0

10e minuut.
Parada onderschept slim de pass. Inworp. Buzaku met een snelle inworp. Cordini geeft een lange en hoge pass. Äckerle krijgt zijn hoofd ertegen. Greuceanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Appiolatino S.P.Q.R. 2:0

23e minuut.
Bauta geeft de bal voor. Eastwood kopt de bal weg. Del Castello heeft problemen om de bal te vangen. Miodek rent richting de bal. Miodek schiet op doel. Cao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Buzaku geeft een lange en hoge pass. Körner is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Aldrich ... Strafschop! Aldrich krijgt een gele kaart. Körner raakt geblesseerd tijdens het duel. Äckerle kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Greuceanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Greuceanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Agate passt de bal met de wreef. Cordini rent richting de bal. Cordini met een sublieme pass. Äckerle rent richting de bal. Äckerle draait met de bal, schiet en ... Greuceanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Appiolatino S.P.Q.R. 3:0

32e minuut.
Cordini passt de bal in één keer door. Sędziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Körner onderschept slim de pass. Körner draait met de bal, schiet en ... Greuceanu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Appiolatino S.P.Q.R. 4:0

38e minuut.
Pałyga passt de bal met de wreef. Agate bereikt de bal nog maar net als eerste. Agate speelt de bal door. Äckerle rent richting de bal. Äckerle schiet op doel. Greuceanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Agate geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Äckerle springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Appiolatino S.P.Q.R. 5:0

43e minuut.
Zieleziński rent richting de bal. Del Castello verovert de bal door een tackle van achteren. Del Castello geeft een lange en hoge pass. Körner is nu in balbezit. Körner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Cordini rent richting de bal. Cordini geeft een lange en hoge pass. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle schiet op doel. Greuceanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Appiolatino S.P.Q.R. 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Generale Vaccaro 37%, Appiolatino S.P.Q.R. 63%.
Generale Vaccaro - Appiolatino S.P.Q.R. 6:0

46e minuut.
Berrettoni komt het veld opgelopen. Andrieş komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Greuceanu speelt de bal door. Kropek heeft problemen om de bal te vangen. Cordini rent richting de bal. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle draait met de bal, schiet en ... Greuceanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Agate rent richting de bal. Agate haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Appiolatino S.P.Q.R. 7:0

58e minuut.
Buzaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzaku geeft de bal voor. Körner kopt de bal weg. Äckerle rent richting de bal. Äckerle draait met de bal, schiet en ... Greuceanu bokst de bal weg.

59e minuut.
Cordini onderschept slim de pass. Cordini speelt de bal door. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Appiolatino S.P.Q.R. 8:0

61e minuut.
Parada geeft een hoge lob. Oberegger geeft een hoge lob. Sędziak controleert de bal met de borst. Körner is nu in balbezit. Körner draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Agate is nu in balbezit. Daar is Agate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agate passt de bal zonder na te denken. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Körner passt de bal zonder na te denken. Buzaku rent richting de bal. Sędziak begaat een overtreding. Sędziak krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Buzaku passt de bal met de wreef. Cordini is nu in balbezit. Cordini probeert naar een medespeler te passen. Agate rent richting de bal. Agate geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Buzaku zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aldrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordini begaat een overtreding. Aldrich wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

73e minuut.
Kropek is nu in balbezit. Pałyga is nu in balbezit. Kropek verovert de bal door een tackle van achteren. Kropek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pałyga geeft een hoge lob. Agate kopt de bal weg. Äckerle kan de bal niet met de borst controleren. Äckerle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Appiolatino S.P.Q.R. 9:0

89e minuut.
Buzaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzaku geeft de bal voor. Körner rent richting de bal. Körner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Appiolatino S.P.Q.R. 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Generale Vaccaro 28%, Appiolatino S.P.Q.R. 72%.
Generale Vaccaro - Appiolatino S.P.Q.R. 10:0