Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LatinaSokker Juve Fidenza BSD
442 a.f. Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
25 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
adequate Passen weak
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Manias is nu in balbezit. Tomescu onderschept slim de pass. Tomescu speelt de bal door. Daar is Wooden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wooden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Del Curatolo speelt de bal door. Montalbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalbán met een sublieme pass. Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomescu draait met de bal, schiet en ... Del Curatolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Tomescu rent richting de bal. Tomescu passt de bal met de wreef. Daar is Wooden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mięcławek rent richting de bal. Mięcławek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

12e minuut.
Gervasio kopt de bal weg. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales probeert naar een medespeler te passen. Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales speelt de bal door. Montalbán speelt de bal door. Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Wysogląd speelt de bal door. Wooden rent richting de bal. Wooden passt de bal in één keer door. Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinaSokker - Juve Fidenza BSD 1:0

23e minuut.
Wysogląd is nu in balbezit. Wysogląd passt de bal in één keer door. Tomescu probeert naar een medespeler te passen. Mięcławek rent richting de bal. Mięcławek schiet op doel. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Mięcławek probeert naar een medespeler te passen. Wooden bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooden passt de bal zonder na te denken. Tomescu rent richting de bal. Tomescu draait met de bal, schiet en ... Del Curatolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mięcławek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięcławek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mięcławek rent richting de bal. Mięcławek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LatinaSokker - Juve Fidenza BSD 2:0

32e minuut.
Zaccardi kopt de bal weg. Daar is Mięcławek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mięcławek passt de bal in één keer door. Wooden rent richting de bal. Wooden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Zaccardi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gonzales met de inworp. Wysogląd rent richting de bal. Wysogląd geeft een lange en hoge pass. Del Curatolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LatinaSokker 22%, Juve Fidenza BSD 78%.
LatinaSokker - Juve Fidenza BSD 2:0

51e minuut.
Del Curatolo trapt de bal weg. Wysogląd kopt de bal weg. Daar is Wooden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomescu is nu in balbezit. Tomescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Del Curatolo probeert naar een medespeler te passen. Wysogląd kopt de bal weg. Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales rent richting de bal. Gonzales geeft de bal voor. Del Curatolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Gonzales geeft de bal voor. Cinotolini kopt de bal weg. Klungelig pakt Tomescu de bal. Wooden bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LatinaSokker 29%, Juve Fidenza BSD 71%.
LatinaSokker - Juve Fidenza BSD 2:0