Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Palazzolo Quarto
dario3 Tactiek 433antonio
60% Balbezit 40%
31% Spel op eigen helft 69%
32 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 31.6
solide Schieten matig
matig Passen matig
solide Verdedigen redelijk


8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kuraś zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Cellilli de bal. Metsäalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsäalho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Steiger is nu in balbezit. Steiger probeert naar een medespeler te passen. Metsäalho rent richting de bal. Metsäalho schiet op doel. Roviscalli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palazzolo - Quarto 1:0

11e minuut.
Maric speelt de bal door. Metsäalho is nu in balbezit. Metsäalho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palazzolo - Quarto 2:0

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Campbell de bal onder controle te krijgen. Inworp. Pucciani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guidi rent richting de bal. Guidi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Catterina passt de bal in één keer door. Maric bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasolu rent richting de bal. Scarpini verovert de bal door een tackle van achteren. Scarpini draait met de bal, schiet en ... Albentosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maric heeft problemen om de bal te vangen. Scarpini rent richting de bal. Scarpini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palazzolo - Quarto 2:1

15e minuut.
Daar is Steiger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steiger geeft de bal voor. Kuraś kopt de bal weg. Metsäalho is nu in balbezit. Metsäalho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palazzolo - Quarto 3:1

18e minuut.
Cellilli probeert naar een medespeler te passen. Cwyl rent richting de bal. Cwyl passt de bal in één keer door. Kuraś is nu in balbezit. Kuraś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Delola Marca verovert de bal door een tackle van achteren. Kuraś verovert de bal door een tackle van achteren. Biscontri rent richting de bal. Kuraś onderschept slim de pass. Kuraś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Steiger passt de bal met de wreef. Metsäalho is nu in balbezit. Metsäalho passt de bal zonder na te denken. Kuraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cetner rent richting de bal. Inworp. Cetner met een snelle inworp. Kuraś is nu in balbezit. Kuraś geeft een lange en hoge pass. Roviscalli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Catterina rent richting de bal. Kuraś onderschept slim de pass. Kuraś passt de bal in één keer door. Metsäalho rent richting de bal. Metsäalho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palazzolo - Quarto 4:1

44e minuut.
Kuraś draait met de bal, schiet en ... Delola Marca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kuraś neemt de hoekschop. Metsäalho maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palazzolo 27%, Quarto 73%.
FC Palazzolo - Quarto 4:1

54e minuut.
Kuraś schiet op doel. Na een snelle pass probeert Catterina de bal onder controle te krijgen. Campbell met een sublieme pass. Metsäalho is nu in balbezit. Metsäalho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Nasolu geeft de bal voor. Klungelig pakt Deplano de bal. Metsäalho is nu in balbezit. Cetner rent richting de bal. Cetner geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Cellilli is nu in balbezit. Cellilli speelt de bal door. Maric bereikt de bal nog maar net als eerste. Maric draait met de bal, schiet en ... Albentosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palazzolo - Quarto 4:2

62e minuut.
Campbell is nu in balbezit. Campbell geeft een lange en hoge pass. Cetner kopt de bal weg. Metsäalho is nu in balbezit. Metsäalho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palazzolo - Quarto 5:2

66e minuut.
Komljenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Komljenović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guidi met een snelle inworp. Catterina geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Steiger onderschept slim de pass. Steiger speelt de bal door. Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraś is nu in balbezit. Kuraś draait met de bal, schiet en ... Roviscalli bokst de bal weg.

72e minuut.
Pobuta met een sublieme pass. Kuraś kan de bal niet met de borst controleren. Kuraś passt de bal zonder na te denken. Metsäalho is nu in balbezit. Metsäalho schiet op doel. Roviscalli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Catterina passt de bal in één keer door. Daar is Campbell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campbell passt de bal zonder na te denken. Kuraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraś draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palazzolo 36%, Quarto 64%.
FC Palazzolo - Quarto 5:2