Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quarto FC Palazzolo
433antonio Tactiek dario3
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 28
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 42.1
matig Schieten solide
matig Passen zwak
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Cetner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Catterina bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsäalho verovert de bal door een tackle van achteren. Metsäalho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - FC Palazzolo 0:1

5e minuut.
Píka speelt de bal door. Metsäalho heeft problemen om de bal te vangen. Cetner rent richting de bal. Daar is Cetner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cetner draait met de bal, schiet en ... Roviscalli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Kuraś rent richting de bal. Delola Marca rent richting de bal. Kuraś onderschept slim de pass. Kuraś draait met de bal, schiet en ... Roviscalli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - FC Palazzolo 0:2

23e minuut.
Cetner met een sublieme pass. Kuraś is nu in balbezit. Kuraś passt de bal zonder na te denken. Metsäalho heeft problemen om de bal te vangen. Metsäalho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Cetner onderschept slim de pass. Cetner passt de bal in één keer door. Metsäalho is nu in balbezit. Metsäalho haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Biscontri de bal onder controle te krijgen. Roviscalli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Cellilli rent richting de bal. Píka verovert de bal door een tackle van achteren. Píka passt de bal in één keer door. Cetner is nu in balbezit. Cetner haalt uit met een fantastische trap. Roviscalli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Metsäalho is nu in balbezit. Metsäalho draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Steiger heeft problemen om de bal te vangen. Steiger passt de bal zonder na te denken. Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraś is nu in balbezit. Kuraś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pobuta speelt de bal door. Cetner is nu in balbezit. Metsäalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraś is nu in balbezit. Kuraś haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Cellilli met een sublieme pass. Scarpini is nu in balbezit. Scarpini passt de bal in één keer door. Maric rent richting de bal. Maric draait met de bal, schiet en ... Paal! Albentosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quarto 68%, FC Palazzolo 32%.
Quarto - FC Palazzolo 0:2

57e minuut.
Tejchert probeert naar een medespeler te passen. Píka probeert naar een medespeler te passen. Steiger speelt de bal door. Metsäalho rent richting de bal. Metsäalho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Steiger kopt de bal weg. Kuraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Catterina begaat een overtreding. Catterina krijgt een gele kaart. Kuraś raakt geblesseerd tijdens het duel. Campbell zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Metsäalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsäalho draait met de bal, schiet en ... Roviscalli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - FC Palazzolo 0:3

64e minuut.
Maric speelt de bal door. Metsäalho rent richting de bal. Metsäalho haalt uit met een fantastische trap. Roviscalli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - FC Palazzolo 0:4

65e minuut.
Daar is Scarpini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cellilli speelt de bal door. Catterina controleert de bal met de borst. Metsäalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsäalho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kuraś verovert de bal door een tackle van achteren. Delola Marca rent richting de bal. Kuraś onderschept slim de pass. Kuraś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - FC Palazzolo 0:5

70e minuut.
Metsäalho passt de bal in één keer door. Píka rent richting de bal. Píka passt de bal zonder na te denken. Kuraś is nu in balbezit. Kuraś draait met de bal, schiet en ... Roviscalli bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Steiger geeft een lange en hoge pass. Delola Marca rent richting de bal. Metsäalho onderschept slim de pass. Metsäalho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Tejchert met een sublieme pass. Deplano bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsäalho is nu in balbezit. Cetner rent richting de bal. Cetner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quarto 69%, FC Palazzolo 31%.
Quarto - FC Palazzolo 0:5