Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LatinaSokker The Alpha Divers
442 a.f. Tactiek 451 sos altos
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
39.6 gemiddelde waardering 50.9
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Karadağ passt de bal met de wreef. Ishvmpang rent richting de bal. Ishvmpang passt de bal met de wreef. Lonc rent richting de bal. Lonc haalt uit met een fantastische trap. D`Orlando bokst de bal weg.

14e minuut.
Togander met een sublieme pass. Karadağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadağ met een sublieme pass. Lonc rent richting de bal. Lonc schiet op doel. D`Orlando bokst de bal weg.

18e minuut.
Montalbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadağ verovert de bal door een tackle van achteren. Karadağ passt de bal in één keer door. Lonc is nu in balbezit. Lonc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Karadağ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bobkowski. Lonc raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

36e minuut.
Rergis geeft een hoge lob. Bencze is nu in balbezit. Bencze passt de bal in één keer door. Tomankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomankiewicz draait met de bal, schiet en ... D`Orlando bokst de bal weg.

38e minuut.
Wysogląd speelt de bal door. Ishvmpang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishvmpang passt de bal zonder na te denken. Bencze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencze haalt uit met een fantastische trap. D`Orlando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Verola is nu in balbezit. Tomankiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tomankiewicz draait met de bal, schiet en ... D`Orlando bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinaSokker - The Alpha Divers 0:1

42e minuut.
Rergis verovert de bal door een tackle van achteren. Rergis passt de bal in één keer door. Bencze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencze draait met de bal, schiet en ... D`Orlando werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinaSokker - The Alpha Divers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LatinaSokker 68%, The Alpha Divers 32%.
LatinaSokker - The Alpha Divers 0:2

46e minuut.
Klungelig pakt Lonc de bal. Lonc geeft de bal voor. Bencze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencze schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Karadağ verovert de bal door een tackle van achteren. Karadağ passt de bal met de wreef. Pisa Di Monterosa is nu in balbezit. Tomankiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tomankiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lonc rent richting de bal. Lonc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinaSokker - The Alpha Divers 0:3

50e minuut.
Bobkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Karadağ is nu in balbezit. Klungelig pakt Karadağ de bal. Karadağ geeft de bal voor. Tomankiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Inworp. Ishvmpang met de inworp. Bencze geeft een hoge lob. Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Tomankiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Bobkowski de bal. Lonc rent richting de bal. Lonc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinaSokker - The Alpha Divers 0:4

59e minuut.
Bobkowski geeft de bal voor. Inworp. Karadağ met de inworp. Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ishvmpang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishvmpang met een sublieme pass. Bencze heeft problemen om de bal te vangen. Bencze geeft een hoge lob. Lonc springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinaSokker - The Alpha Divers 0:5

63e minuut.
Karadağ verovert de bal door een tackle van achteren. Karadağ geeft de bal voor. Cimberla rent richting de bal. Bencze verovert de bal door een tackle van achteren. Bencze haalt uit met een fantastische trap. D`Orlando verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bencze rent richting de bal. Bencze draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ishvmpang rent richting de bal. Ishvmpang passt de bal met de wreef. Karadağ speelt de bal door. Tomankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomankiewicz schiet op doel. D`Orlando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lonc met een sublieme pass. Tomankiewicz is nu in balbezit. Tomankiewicz schiet op doel. D`Orlando werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinaSokker - The Alpha Divers 0:6

70e minuut.
Cimberla geeft de bal voor. Rergis kopt de bal weg. Ishvmpang met een sublieme pass. Bencze is nu in balbezit. Bencze schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Tomankiewicz rent richting de bal. Karadağ rent richting de bal. Verola verovert de bal door een tackle van achteren. Tomankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomankiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinaSokker - The Alpha Divers 0:7

72e minuut.
Bencze rent richting de bal. Lonc is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Bobkowski ... Strafschop! Lonc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lonc legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinaSokker - The Alpha Divers 0:8

81e minuut.
Ishvmpang verovert de bal door een tackle van achteren. Ishvmpang geeft een hoge lob. Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonc schiet op doel. D`Orlando probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinaSokker - The Alpha Divers 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LatinaSokker 73%, The Alpha Divers 27%.
LatinaSokker - The Alpha Divers 0:9