Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Alpha Divers LatinaSokker
451 sos altos Tactiek 442 a.f.
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
26 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
54 gemiddelde waardering 36.5
excellent Schieten average
solid Passen average
solid Verdedigen good


14e minuut.
Wysogląd rent richting de bal. Wysogląd passt de bal in één keer door. Bencze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencze geeft de bal voor. Lonc krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tomankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomankiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - LatinaSokker 1:0

22e minuut.
Mięcławek is nu in balbezit. Karadağ onderschept slim de pass. Karadağ geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bencze de bal. Bencze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Belka kopt de bal weg. Karadağ speelt de bal door. Klungelig pakt Lonc de bal. Lonc draait met de bal, schiet en ... D`Orlando werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - LatinaSokker 2:0

33e minuut.
Montalbán onderschept slim de pass. Rydz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydz geeft de bal voor. Lonc rent richting de bal. Lonc schiet op doel. D`Orlando bokst de bal weg. Bencze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - LatinaSokker 3:0

35e minuut.
Rydz met een sublieme pass. Karadağ met een sublieme pass. Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonc schiet op doel. D`Orlando maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - LatinaSokker 4:0

38e minuut.
Karadağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadağ passt de bal zonder na te denken. Lonc heeft problemen om de bal te vangen. Lonc draait met de bal, schiet en ... D`Orlando werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - LatinaSokker 5:0

40e minuut.
Montalbán speelt de bal door. Tomankiewicz rent richting de bal. Lonc is nu in balbezit. Klungelig pakt Lonc de bal. Lonc schiet op doel. D`Orlando bokst de bal weg.

41e minuut.
Cimberla heeft problemen om de bal te vangen. Tomankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimberla onderschept slim de pass. Bencze is nu in balbezit. Bencze schiet op doel. D`Orlando kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Tomankiewicz rent richting de bal. Daar is Tomankiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bencze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencze draait met de bal, schiet en ... D`Orlando probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - LatinaSokker 6:0

44e minuut.
Rydz is nu in balbezit. Bencze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencze geeft een hoge lob. Tomankiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - LatinaSokker 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Alpha Divers 38%, LatinaSokker 62%.
The Alpha Divers - LatinaSokker 7:0

54e minuut.
Togander rent richting de bal. Togander passt de bal in één keer door. Rydz probeert naar een medespeler te passen. Bencze is nu in balbezit. Bencze haalt uit met een fantastische trap. D`Orlando verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rydz zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Rydz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lonc kopt de bal weg. Bencze is nu in balbezit. Bencze schiet op doel. D`Orlando probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - LatinaSokker 8:0

61e minuut.
Bencze bereikt de bal nog maar net als eerste. Verola verovert de bal door een tackle van achteren. Karadağ met een sublieme pass. Tomankiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Tomankiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Bencze onderschept slim de pass. Bencze geeft een hoge lob. Tomankiewicz is nu in balbezit. Tomankiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - LatinaSokker 9:0

63e minuut.
Verola onderschept slim de pass. Poribský met een sublieme pass. Rydz probeert naar een medespeler te passen. Bencze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencze geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Lonc verovert de bal door een tackle van achteren. Lonc passt de bal met de wreef. Karadağ rent richting de bal. Karadağ geeft de bal voor. Tomankiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. D`Orlando bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - LatinaSokker 10:0

70e minuut.
Lonc geeft de bal voor. D`Orlando speelt de bal door. Togander kopt de bal weg. Lonc rent richting de bal. Lonc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Cimberla kopt de bal weg. Rydz heeft problemen om de bal te vangen. Rydz passt de bal in één keer door. Bencze rent richting de bal. Bencze schiet op doel. D`Orlando bokst de bal weg. Verola rent richting de bal. Tomankiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tomankiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - LatinaSokker 11:0

76e minuut.
Karadağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadağ passt de bal in één keer door. Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonc schiet op doel. Paal!

82e minuut.
Lonc geeft een lange en hoge pass. Daar is Pisa Di Monterosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomankiewicz is nu in balbezit. Tomankiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Alpha Divers 29%, LatinaSokker 71%.
The Alpha Divers - LatinaSokker 11:0