Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BellaMbriama Juve Fidenza BSD
a modo mio Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
56 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 19.1
solide Schieten slecht
zeer goed Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Cinotolini is nu in balbezit. Urroz verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kalogeropoulos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Urroz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Juve Fidenza BSD 1:0

2e minuut.
Zanoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanoncelli passt de bal met de wreef. Zaccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urroz verovert de bal door een tackle van achteren. Urroz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Zaccardi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bussunda met een snelle inworp. Tomczyk is nu in balbezit. Tomczyk geeft de bal voor. Del Curatolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Urroz rent richting de bal. Urroz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tomczyk rent richting de bal. Ciro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tomczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tomczyk komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Del Curatolo trapt de bal weg. Mitriţă kopt de bal weg. Dekker probeert naar een medespeler te passen. Urroz is nu in balbezit. Urroz haalt uit met een fantastische trap. Del Curatolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Fiocchi is nu in balbezit. Bussunda onderschept slim de pass. Bussunda probeert naar een medespeler te passen. Urroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urroz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Mitriţă speelt de bal door. Tomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczyk geeft een hoge lob. Dekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekker schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Juve Fidenza BSD 2:0

13e minuut.
Bussunda geeft een lange en hoge pass. Dekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekker passt de bal in één keer door. Urroz heeft problemen om de bal te vangen. Urroz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Del Curatolo trapt de bal weg. Ţonea kopt de bal weg. Dekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekker schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Del Curatolo probeert naar een medespeler te passen. Mitriţă is nu in balbezit. Mitriţă speelt de bal door. Urroz heeft problemen om de bal te vangen. Urroz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekker draait met de bal, schiet en ... Del Curatolo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Juve Fidenza BSD 3:0

17e minuut.
Mitriţă met een sublieme pass. Tomczyk rent richting de bal. Tomczyk passt de bal zonder na te denken. Urroz is nu in balbezit. Urroz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Klungelig pakt Ciro de bal. Tomczyk onderschept slim de pass. Tomczyk passt de bal in één keer door. Urroz rent richting de bal. Urroz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Juve Fidenza BSD 4:0

19e minuut.
Daar is Dekker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitriţă geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zaccardi de bal. Urroz rent richting de bal. Urroz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Urroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekker is nu in balbezit. Urroz is nu in balbezit. Urroz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Juve Fidenza BSD 5:0

23e minuut.
Daar is Sumarja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sumarja geeft een lange en hoge pass. Bergamino heeft problemen om de bal te vangen. Urroz rent richting de bal. Urroz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Kalogeropoulos geeft de bal voor. Del Curatolo probeert naar een medespeler te passen. Mitriţă kopt de bal weg. Urroz heeft problemen om de bal te vangen. Urroz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Juve Fidenza BSD 6:0

26e minuut.
Urroz kopt de bal weg. Del Curatolo speelt de bal door. Dekker kopt de bal weg. Klungelig pakt Urroz de bal. Urroz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Dekker verovert de bal door een tackle van achteren. Dekker geeft een lange en hoge pass. Zaccardi heeft problemen om de bal te vangen. Urroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urroz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Juve Fidenza BSD 7:0

32e minuut.
Mitriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă passt de bal zonder na te denken. Urroz heeft problemen om de bal te vangen. Urroz draait met de bal, schiet en ... Zaccardi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Del Curatolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Juve Fidenza BSD 8:0

33e minuut.
Tomczyk geeft een hoge lob. Kalogeropoulos speelt de bal door. Dekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekker haalt uit met een fantastische trap. Del Curatolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bussunda speelt de bal door. Klungelig pakt Tomczyk de bal. Tomczyk met een sublieme pass. Urroz rent richting de bal. Urroz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Del Curatolo met een harde bal richting middenveld. Mitriţă kopt de bal weg. Klungelig pakt Tomczyk de bal. Tomczyk geeft de bal voor. Urroz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Urroz rent richting de bal. Urroz passt de bal in één keer door. Mitriţă probeert naar een medespeler te passen. Dekker rent richting de bal. Dekker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mitriţă geeft een lange en hoge pass. Kalogeropoulos is nu in balbezit. Kalogeropoulos passt de bal zonder na te denken. Urroz is nu in balbezit. Urroz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Juve Fidenza BSD 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BellaMbriama 16%, Juve Fidenza BSD 84%.
BellaMbriama - Juve Fidenza BSD 9:0

52e minuut.
Fiocchi passt de bal met de wreef. Ţonea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă geeft een lange en hoge pass. Urroz rent richting de bal. Urroz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Del Curatolo trapt de bal weg van het doel. Bussunda is nu in balbezit. Tanzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bussunda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bussunda kan niet meer verder spelen. Tanzi geeft een hoge lob. Kazakos komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Kalogeropoulos heeft problemen om de bal te vangen. Kalogeropoulos geeft een lange en hoge pass. Zaccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urroz verovert de bal door een tackle van achteren. Urroz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Cinotolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalogeropoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Kalogeropoulos speelt de bal door. Urroz rent richting de bal. Urroz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bahele heeft problemen om de bal te vangen. Bahele geeft de bal voor. Urroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urroz haalt uit met een fantastische trap. Del Curatolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Kalogeropoulos is nu in balbezit. Kalogeropoulos passt de bal in één keer door. Portento heeft problemen om de bal te vangen. Bahele bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahele geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Del Curatolo trapt de bal weg. Ţonea kopt de bal weg. Tomczyk is nu in balbezit. Tomczyk geeft een hoge lob. Urroz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Juve Fidenza BSD 10:0

65e minuut.
Zanoncelli heeft problemen om de bal te vangen. Manias is nu in balbezit. Manias passt de bal zonder na te denken. Urroz is nu in balbezit. Urroz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Tomczyk geeft een lange en hoge pass. Kalogeropoulos rent richting de bal. Kalogeropoulos speelt de bal door. Urroz is nu in balbezit. Urroz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Portento speelt de bal door. Dekker speelt de bal door. Urroz rent richting de bal. Urroz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Del Curatolo trapt de bal weg van het doel. Mitriţă kopt de bal weg. Tomczyk geeft een hoge lob. Kalogeropoulos rent richting de bal. Kalogeropoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Juve Fidenza BSD 11:0

81e minuut.
Zanoncelli met een sublieme pass. Dossena heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Urroz. Urroz krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Bahele rent richting de bal. Dekker rent richting de bal. Dekker geeft een lange en hoge pass. Urroz heeft problemen om de bal te vangen. Urroz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Juve Fidenza BSD 12:0

85e minuut.
Dekker rent richting de bal. Dekker passt de bal met de wreef. Urroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urroz draait met de bal, schiet en ... Del Curatolo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Zaccardi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kazakos met de inworp. Tomczyk geeft de bal voor. Urroz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Juve Fidenza BSD 13:0

89e minuut.
Zaccardi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomczyk met een snelle inworp. Mitriţă geeft een lange en hoge pass. Urroz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Sumarja bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumarja geeft de bal voor. Bergamino heeft problemen om de bal te vangen. Urroz rent richting de bal. Urroz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Del Curatolo trapt de bal weg van het doel. Bahele rent richting de bal. Bahele met een sublieme pass. Urroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urroz haalt uit met een fantastische trap. Del Curatolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BellaMbriama 20%, Juve Fidenza BSD 80%.
BellaMbriama - Juve Fidenza BSD 13:0