Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quarto Appiolatino S.P.Q.R.
433antonio Tactiek 3133
46% Balbezit 54%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 51
matig Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
redelijk Verdedigen redelijk


9e minuut.
Zieleziński is nu in balbezit. Zieleziński passt de bal met de wreef. Miodek is nu in balbezit. Miodek haalt uit met een fantastische trap. Roviscalli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - Appiolatino S.P.Q.R. 0:1

10e minuut.
Maher speelt de bal door. Zieleziński is nu in balbezit. Zieleziński geeft de bal voor. Miodek maakt een snoekduik en kopt de bal. Roviscalli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - Appiolatino S.P.Q.R. 0:2

12e minuut.
Catterina probeert naar een medespeler te passen. Guidi rent richting de bal. Guidi passt de bal met de wreef. Giallanza rent richting de bal. Giallanza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bauta probeert naar een medespeler te passen. Eastwood is nu in balbezit. Eastwood geeft de bal voor. Miodek heeft problemen om de bal te vangen. Miodek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Jaliniauskas geeft een lange en hoge pass. Maher rent richting de bal. Maher speelt de bal door. Giallanza rent richting de bal. Giallanza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Catterina kopt de bal weg. Parada speelt de bal door. Delola Marca rent richting de bal. Miodek onderschept slim de pass. Miodek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Cellilli probeert de bal aan de voet te houden. Delola Marca bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek verovert de bal door een tackle van achteren. Miodek schiet op doel. Roviscalli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - Appiolatino S.P.Q.R. 0:3

24e minuut.
Biscontri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eastwood met een snelle inworp. Giallanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Giallanza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

30e minuut.
Bauta geeft de bal voor. Delola Marca kopt de bal weg. Eastwood is nu in balbezit. Giallanza is nu in balbezit. Giallanza geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Miodek is nu in balbezit. Miodek passt de bal met de wreef. Maher rent richting de bal. Maher schiet op doel. Roviscalli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - Appiolatino S.P.Q.R. 0:4

36e minuut.
Maric kopt de bal weg. Guidi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Miodek rent richting de bal. Miodek draait met de bal, schiet en ... Roviscalli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - Appiolatino S.P.Q.R. 0:5

38e minuut.
Bauta rent richting de bal. Bauta passt de bal met de wreef. Miodek rent richting de bal. Miodek haalt uit met een fantastische trap. Roviscalli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - Appiolatino S.P.Q.R. 0:6

40e minuut.
Zieleziński geeft de bal voor. Daar is Miodek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giallanza rent richting de bal. Giallanza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - Appiolatino S.P.Q.R. 0:7

43e minuut.
Scarpini probeert de bal aan de voet te houden. Bauta rent richting de bal. Bauta met een sublieme pass. Miodek rent richting de bal. Miodek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - Appiolatino S.P.Q.R. 0:8

45e minuut.
Zieleziński probeert naar een medespeler te passen. Giallanza rent richting de bal. Biscontri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biscontri krijgt een gele kaart. Giallanza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Miodek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quarto 83%, Appiolatino S.P.Q.R. 17%.
Quarto - Appiolatino S.P.Q.R. 0:8

51e minuut.
Parada probeert naar een medespeler te passen. Giallanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - Appiolatino S.P.Q.R. 0:9

52e minuut.
Pertini onderschept slim de pass. Pertini passt de bal met de wreef. Bauta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Giallanza de bal. Giallanza haalt uit met een fantastische trap. Roviscalli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - Appiolatino S.P.Q.R. 0:10

54e minuut.
Delola Marca geeft een hoge lob. Inworp. Zieleziński met een snelle inworp. Maher probeert de bal met de borst te controleren. Maher geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Deplano verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Eastwood met een snelle inworp. Bauta geeft een lange en hoge pass. Miodek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Bauta verovert de bal door een tackle van achteren. Bauta met een sublieme pass. Miodek is nu in balbezit. Miodek haalt uit met een fantastische trap. Roviscalli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - Appiolatino S.P.Q.R. 0:11

69e minuut.
Parada geeft een hoge lob. Giallanza kopt de bal weg. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek draait met de bal, schiet en ... Roviscalli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - Appiolatino S.P.Q.R. 0:12

71e minuut.
Zieleziński geeft de bal voor. Delola Marca kan de bal niet met de borst controleren. Miodek rent richting de bal. Miodek draait met de bal, schiet en ... Roviscalli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quarto - Appiolatino S.P.Q.R. 0:13

72e minuut.
Cellilli is nu in balbezit. Cellilli passt de bal zonder na te denken. Maher bereikt de bal nog maar net als eerste. Maher geeft een hoge lob. Miodek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Roviscalli met een harde bal richting middenveld. Parada kopt de bal weg. Daar is Miodek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miodek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pucciani met een sublieme pass. Pertini is nu in balbezit. Parada speelt de bal door. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is Eastwood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eastwood met een sublieme pass. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek haalt uit met een fantastische trap. Roviscalli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Miodek maakt een snoekduik en kopt de bal. Roviscalli probeert naar een medespeler te passen. Catterina kopt de bal weg. Giallanza is nu in balbezit. Giallanza geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Parada verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Parada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parada met een sublieme pass. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Roviscalli trapt de bal weg van het doel. Bauta speelt de bal door. Miodek rent richting de bal. Miodek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Jaliniauskas geeft een hoge lob. Giallanza rent richting de bal. Giallanza passt de bal zonder na te denken. Miodek is nu in balbezit. Miodek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quarto 85%, Appiolatino S.P.Q.R. 15%.
Quarto - Appiolatino S.P.Q.R. 0:13