Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Alpha Divers FC Palazzolo
451 sos altos Tactiek dario3
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 42.4
excellent Schieten average
very good Passen average
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Bencze heeft problemen om de bal te vangen. Bencze passt de bal in één keer door. Tomankiewicz rent richting de bal. Tomankiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - FC Palazzolo 1:0

12e minuut.
Albentosa trapt de bal weg van het doel. Ishvmpang kopt de bal weg. Lonc rent richting de bal. Lonc draait met de bal, schiet en ... Albentosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - FC Palazzolo 2:0

15e minuut.
Steiger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tomankiewicz rent richting de bal. Bencze rent richting de bal. Bencze haalt uit met een fantastische trap. Albentosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - FC Palazzolo 3:0

17e minuut.
Karadağ passt de bal in één keer door. Togander speelt de bal door. Klungelig pakt Ishvmpang de bal. Ishvmpang geeft de bal voor. Bencze geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Togander probeert naar een medespeler te passen. Ishvmpang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishvmpang passt de bal zonder na te denken. Bencze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencze haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Nasolu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Karadağ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bencze is nu in balbezit. Bencze geeft de bal voor. Albentosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tomankiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - FC Palazzolo 4:0

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campbell met de inworp. Ishvmpang probeert naar een medespeler te passen. Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonc schiet op doel. Albentosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nasolu kopt de bal weg. Campbell speelt de bal door. Steiger controleert de bal met de borst. Lonc rent richting de bal. Lonc draait met de bal, schiet en ... Albentosa bokst de bal weg.

29e minuut.
Komljenović geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ishvmpang met een snelle inworp. Lonc rent richting de bal. Lonc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Cetner is nu in balbezit. Togander verovert de bal door een tackle van achteren. Togander geeft een lange en hoge pass. Bencze rent richting de bal. Bencze met een sublieme pass. Albentosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bencze rent richting de bal. Bencze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - FC Palazzolo 5:0

44e minuut.
Tomankiewicz onderschept slim de pass. Lonc rent richting de bal. Lonc probeert naar een medespeler te passen. Bencze rent richting de bal. Bencze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - FC Palazzolo 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Alpha Divers 34%, FC Palazzolo 66%.
The Alpha Divers - FC Palazzolo 6:0

54e minuut.
Pobuta rent richting de bal. Ishvmpang is nu in balbezit. Ishvmpang geeft een lange en hoge pass. Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Togander bereikt de bal nog maar net als eerste. Togander passt de bal zonder na te denken. Daar is Lonc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lonc geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tomankiewicz de bal. Albentosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Karadağ kopt de bal weg. Bencze bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Nasolu ... Strafschop! Nasolu krijgt een gele kaart. Bencze is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bencze kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Albentosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

64e minuut.
Nasolu geeft een hoge lob. Inworp. Karadağ met een snelle inworp. Bencze rent richting de bal. Bencze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonc geeft de bal voor. Klungelig pakt Bencze de bal. Tomankiewicz rent richting de bal. Tomankiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kuraś controleert de bal met de borst. Rergis probeert naar een medespeler te passen. Belka rent richting de bal. Belka geeft een lange en hoge pass. Bencze is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Karadağ zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tomankiewicz rent richting de bal. Tomankiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - FC Palazzolo 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Alpha Divers 39%, FC Palazzolo 61%.
The Alpha Divers - FC Palazzolo 7:0