Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Generale Vaccaro LatinaSokker
gagliardi 5 Tactiek 442 a.f.
61% Balbezit 39%
27% Spel op eigen helft 73%
23 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 38.6
formidabel Schieten matig
uitstekend Passen redelijk
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Cordini met een sublieme pass. Agate rent richting de bal. Agate geeft een lange en hoge pass. Äckerle krijgt zijn hoofd ertegen. D`Orlando probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - LatinaSokker 1:0

3e minuut.
Wooden met een sublieme pass. Daar is Tomescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lääne rent richting de bal. Lääne geeft een lange en hoge pass. Äckerle krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cordini heeft problemen om de bal te vangen. Cordini speelt de bal door. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle schiet op doel. D`Orlando werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - LatinaSokker 2:0

16e minuut.
Klungelig pakt Montalbán de bal. Buzaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzaku passt de bal zonder na te denken. Agate is nu in balbezit. Agate draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Verola verovert de bal door een tackle van achteren. Cordini verovert de bal door een tackle van achteren. Cordini met een sublieme pass. Lääne is nu in balbezit. Lääne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bobkowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agate met de inworp. Əlicanov geeft een lange en hoge pass. Äckerle krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Agate rent richting de bal. Pisa Di Monterosa is nu in balbezit. Äckerle verovert de bal door een tackle van achteren. Äckerle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - LatinaSokker 3:0

36e minuut.
Agate rent richting de bal. Agate probeert naar een medespeler te passen. Äckerle rent richting de bal. Äckerle schiet op doel. D`Orlando maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - LatinaSokker 4:0

38e minuut.
Buzaku geeft een hoge lob. Agate is nu in balbezit. Agate geeft een hoge lob. Äckerle maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - LatinaSokker 5:0

39e minuut.
Äckerle passt de bal zonder na te denken. Agate is nu in balbezit. Agate speelt de bal door. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle schiet op doel. D`Orlando bokst de bal weg. Lääne is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Generale Vaccaro 26%, LatinaSokker 74%.
Generale Vaccaro - LatinaSokker 5:0

54e minuut.
Cordini kopt de bal weg. Agate is nu in balbezit. Agate met een sublieme pass. Äckerle rent richting de bal. Äckerle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - LatinaSokker 6:0

63e minuut.
Äckerle geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cimberla de bal. Lääne rent richting de bal. Lääne haalt uit met een fantastische trap. D`Orlando probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Cimberla rent richting de bal. Cordini verovert de bal door een tackle van achteren. Cordini speelt de bal door. Daar is Lääne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lääne schiet op doel. D`Orlando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - LatinaSokker 7:0

87e minuut.
Cordini passt de bal zonder na te denken. Buzaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle draait met de bal, schiet en ... D`Orlando werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - LatinaSokker 8:0

90e minuut.
Lääne kopt de bal weg. Verola bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle onderschept slim de pass. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. D`Orlando probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - LatinaSokker 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Generale Vaccaro 28%, LatinaSokker 72%.
Generale Vaccaro - LatinaSokker 9:0