Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LatinaSokker Generale Vaccaro
442 a.f. Tactiek gagliardi 5
37% Balbezit 63%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
35.5 gemiddelde waardering 57.5
matig Schieten uitmuntend
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Cordini bereikt de bal nog maar net als eerste. Körner is nu in balbezit. Cordini is nu in balbezit. Körner is nu in balbezit. Körner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kropek onderschept slim de pass. Kropek geeft een lange en hoge pass. Cimberla kopt de bal weg. Äckerle rent richting de bal. Äckerle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cordini rent richting de bal. Verola verovert de bal door een tackle van achteren. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinaSokker - Generale Vaccaro 0:1

20e minuut.
Äckerle met een sublieme pass. Wichary rent richting de bal. Verola is nu in balbezit. Äckerle verovert de bal door een tackle van achteren. Äckerle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinaSokker - Generale Vaccaro 0:2

22e minuut.
Gonzales rent richting de bal. Buzaku verovert de bal door een tackle van achteren. Buzaku probeert naar een medespeler te passen. Körner bereikt de bal nog maar net als eerste. Körner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Buzaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzaku geeft de bal voor. Matone controleert de bal met de borst. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Äckerle springt en kopt de bal. Matone rent richting de bal. D`Orlando probeert naar een medespeler te passen. Körner bereikt de bal nog maar net als eerste. Körner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cordini rent richting de bal. Cordini probeert naar een medespeler te passen. Äckerle rent richting de bal. Körner bereikt de bal nog maar net als eerste. Körner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Oberegger de bal onder controle te krijgen. Di Giglio controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Oberegger neemt vlug de vrije trap. Wichary is nu in balbezit. Wichary draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Cordini is nu in balbezit. Cordini geeft de bal voor. Klungelig pakt Wichary de bal. Wichary geeft een lange en hoge pass. Äckerle springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinaSokker - Generale Vaccaro 0:3

38e minuut.
Podgórzak geeft de bal voor. Äckerle is nu in balbezit. Bobkowski begaat een overtreding. Bobkowski krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Əlicanov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gonzales met een snelle inworp. Wysogląd rent richting de bal. Wysogląd geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LatinaSokker 76%, Generale Vaccaro 24%.
LatinaSokker - Generale Vaccaro 0:3

46e minuut.
Oberegger is nu in balbezit. Oberegger probeert naar een medespeler te passen. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. D`Orlando probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinaSokker - Generale Vaccaro 0:4

57e minuut.
Wichary rent richting de bal. Wichary geeft de bal voor. Klungelig pakt Verola de bal. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle draait met de bal, schiet en ... D`Orlando kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wichary geeft een lange en hoge pass. Daar is Äckerle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. D`Orlando maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinaSokker - Generale Vaccaro 0:5

59e minuut.
Podgórzak rent richting de bal. Podgórzak geeft een hoge lob. Daar is Verola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Körner is nu in balbezit. Körner draait met de bal, schiet en ... D`Orlando verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Äckerle rent richting de bal. Äckerle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinaSokker - Generale Vaccaro 0:6

62e minuut.
Körner bereikt de bal nog maar net als eerste. Körner passt de bal met de wreef. Cordini is nu in balbezit. Cordini schiet op doel. D`Orlando probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinaSokker - Generale Vaccaro 0:7

64e minuut.
Wysogląd maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Di Giglio is nu in balbezit. Vergori schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vergori krijgt een gele kaart. Di Giglio raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

69e minuut.
Wichary rent richting de bal. Wichary probeert naar een medespeler te passen. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. D`Orlando probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinaSokker - Generale Vaccaro 0:8

71e minuut.
Kropek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski rent richting de bal. Kropek verovert de bal door een tackle van achteren. Kropek schiet op doel. D`Orlando maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinaSokker - Generale Vaccaro 0:9

74e minuut.
Oberegger verovert de bal door een tackle van achteren. Oberegger speelt de bal door. Wichary is nu in balbezit. Wichary haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinaSokker - Generale Vaccaro 0:10

78e minuut.
Inworp. Podgórzak met de inworp. Cordini probeert naar een medespeler te passen. Körner is nu in balbezit. Körner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Körner rent richting de bal. Körner passt de bal zonder na te denken. Äckerle rent richting de bal. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. D`Orlando werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinaSokker - Generale Vaccaro 0:11

83e minuut.
Körner is nu in balbezit. Körner geeft een lange en hoge pass. Äckerle heeft problemen om de bal te vangen. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. D`Orlando maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinaSokker - Generale Vaccaro 0:12

89e minuut.
Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Körner bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle is nu in balbezit. Körner is nu in balbezit. Körner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. D`Orlando met een sublieme pass. Kropek kopt de bal weg. Körner rent richting de bal. Körner schiet op doel. D`Orlando maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinaSokker - Generale Vaccaro 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LatinaSokker 76%, Generale Vaccaro 24%.
LatinaSokker - Generale Vaccaro 0:13