Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Appiolatino S.P.Q.R. Juve Fidenza BSD
3232 Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
21% Spel op eigen helft 79%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 18.9
solide Schieten slecht
solide Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Klungelig pakt Zieleziński de bal. Zanoncelli begaat een overtreding. Zieleziński raakt geblesseerd tijdens het duel. Jaliniauskas met een snel genomen vrije trap. Maher rent richting de bal. Maher haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Cinotolini rent richting de bal. Manias bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenal onderschept slim de pass. Zieleziński rent richting de bal. Zieleziński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Maher kopt de bal weg. Daar is Zieleziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manias bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński is nu in balbezit. Zieleziński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Sędziak is nu in balbezit. Sędziak probeert naar een medespeler te passen. Jenal speelt de bal door. Daar is Zieleziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zieleziński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Juve Fidenza BSD 1:0

8e minuut.
Jenal bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenal geeft een lange en hoge pass. Maher bereikt de bal nog maar net als eerste. Maher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Juve Fidenza BSD 2:0

9e minuut.
Sędziak met een snelle inworp. Berrettoni rent richting de bal. Berrettoni geeft een hoge lob. Maher rent richting de bal. Maher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Jaliniauskas is nu in balbezit. Jaliniauskas passt de bal in één keer door. Berrettoni met een sublieme pass. Klungelig pakt Maher de bal. Maher draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Juve Fidenza BSD 3:0

24e minuut.
Berrettoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andrieş kan de bal niet met de borst controleren. Andrieş probeert naar een medespeler te passen. Zieleziński is nu in balbezit. Zieleziński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Berrettoni kopt de bal weg. Maher is nu in balbezit. Maher passt de bal in één keer door. Daar is Zieleziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zieleziński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Juve Fidenza BSD 4:0

27e minuut.
Zieleziński passt de bal met de wreef. Andrieş rent richting de bal. Andrieş geeft de bal voor. Maher rent richting de bal. Maher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Jenal onderschept slim de pass. Jenal probeert naar een medespeler te passen. Zieleziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński draait met de bal, schiet en ... Bergamino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Berrettoni speelt de bal door. Maher is nu in balbezit. Maher passt de bal met de wreef. Zieleziński is nu in balbezit. Zieleziński schiet op doel. Del Curatolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Juve Fidenza BSD 5:0

39e minuut.
Berrettoni passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Andrieş de bal. Andrieş probeert naar een medespeler te passen. Zieleziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Juve Fidenza BSD 6:0

43e minuut.
Zaccardi geeft de bal voor. Inworp. Berrettoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andrieş controleert de bal met de borst. Andrieş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Appiolatino S.P.Q.R. 30%, Juve Fidenza BSD 70%.
Appiolatino S.P.Q.R. - Juve Fidenza BSD 6:0

49e minuut.
Klungelig pakt Zieleziński de bal. Andrieş rent richting de bal. Andrieş probeert naar een medespeler te passen. Maher bereikt de bal nog maar net als eerste. Maher haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zieleziński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Del Curatolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Andrieş is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Berrettoni met een snelle inworp. Sędziak is nu in balbezit. Zanoncelli maakt een afschuwelijke overtreding. Zanoncelli krijgt een gele kaart. Sędziak roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sędziak kan niet meer verder spelen. Pałyga komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Pałyga verovert de bal door een tackle van achteren. Berrettoni met een sublieme pass. Andrieş speelt de bal door. Zieleziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński haalt uit met een fantastische trap. Del Curatolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Pałyga passt de bal zonder na te denken. Andrieş speelt de bal door. Daar is Maher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zieleziński rent richting de bal. Zieleziński schiet op doel. Del Curatolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Maher schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zaccardi de bal onder controle te krijgen. Berrettoni kopt de bal weg. Zieleziński is nu in balbezit. Zieleziński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Jenal is nu in balbezit. Jenal met een sublieme pass. Zieleziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński haalt uit met een fantastische trap. Bergamino probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Maher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrieş rent richting de bal. Andrieş passt de bal in één keer door. Zieleziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pałyga geeft een lange en hoge pass. Bergamino onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jenal neemt de hoekschop. Zieleziński is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Juve Fidenza BSD 7:0

80e minuut.
Zanoncelli passt de bal met de wreef. Fiocchi rent richting de bal. Fiocchi passt de bal met de wreef. Zieleziński rent richting de bal. Zieleziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Juve Fidenza BSD 8:0

84e minuut.
Andrieş met een sublieme pass. Maher rent richting de bal. Andrieş speelt de bal door. Zieleziński heeft problemen om de bal te vangen. Zieleziński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Juve Fidenza BSD 9:0

90e minuut.
Jaliniauskas probeert naar een medespeler te passen. Berrettoni met een sublieme pass. Maher rent richting de bal. Maher draait met de bal, schiet en ... Del Curatolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Juve Fidenza BSD 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Appiolatino S.P.Q.R. 11%, Juve Fidenza BSD 89%.
Appiolatino S.P.Q.R. - Juve Fidenza BSD 10:0