Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juve Fidenza BSD Appiolatino S.P.Q.R.
Normal Tactiek 433
36% Balbezit 64%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 51.8
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
zwak Verdedigen redelijk


3e minuut.
Zaccardi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aldrich met de inworp. Bauta is nu in balbezit. Bauta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Appiolatino S.P.Q.R. 0:1

4e minuut.
Klungelig pakt Zanoncelli de bal. Zanoncelli probeert naar een medespeler te passen. Fiocchi is nu in balbezit. Miodek verovert de bal door een tackle van achteren. Miodek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zieleziński is nu in balbezit. Zieleziński schiet op doel. Del Curatolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Appiolatino S.P.Q.R. 0:2

7e minuut.
Fiocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauta verovert de bal door een tackle van achteren. Bauta passt de bal in één keer door. Miodek is nu in balbezit. Miodek haalt uit met een fantastische trap. Del Curatolo bokst de bal weg. Bergamino is nu in balbezit. Drančák onderschept slim de pass. Drančák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Appiolatino S.P.Q.R. 0:3

8e minuut.
Szulgo probeert naar een medespeler te passen. Jenal is nu in balbezit. Jenal met een sublieme pass. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zieleziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński met een sublieme pass. Drančák is nu in balbezit. Drančák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Appiolatino S.P.Q.R. 0:4

10e minuut.
Jenal bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenal probeert naar een medespeler te passen. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek schiet op doel. Del Curatolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Appiolatino S.P.Q.R. 0:5

12e minuut.
Parada verovert de bal door een tackle van achteren. Parada geeft de bal voor. Zaccardi is nu in balbezit. Zieleziński rent richting de bal. Zieleziński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Del Curatolo trapt de bal weg. Jenal kopt de bal weg. Miodek rent richting de bal. Miodek schiet op doel. Zaccardi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Del Curatolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Bauta rent richting de bal. Bauta speelt de bal door. Miodek is nu in balbezit. Miodek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Zieleziński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Drančák de bal. Drančák passt de bal met de wreef. Miodek heeft problemen om de bal te vangen. Miodek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Bauta speelt de bal door. Jenal rent richting de bal. Jenal geeft een hoge lob. Drančák is nu in balbezit. Drančák geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bauta geeft een hoge lob. Daar is Drančák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drančák probeert naar een medespeler te passen. Zieleziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Appiolatino S.P.Q.R. 0:6

24e minuut.
Miodek haalt uit met een fantastische trap. Drančák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zieleziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Zieleziński speelt de bal door. Jenal bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenal probeert naar een medespeler te passen. Miodek rent richting de bal. Miodek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drančák is nu in balbezit. Drančák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Appiolatino S.P.Q.R. 0:7

27e minuut.
Zieleziński rent richting de bal. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński rent richting de bal. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński rent richting de bal. Zieleziński passt de bal zonder na te denken. Drančák is nu in balbezit. Drančák haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Tanzi heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Aldrich met een snelle inworp. Bauta is nu in balbezit. Bauta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Appiolatino S.P.Q.R. 0:8

37e minuut.
Szulgo met de inworp. Jenal is nu in balbezit. Jenal passt de bal in één keer door. Drančák is nu in balbezit. Drančák draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Miodek springt en kopt de bal. Del Curatolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Appiolatino S.P.Q.R. 0:9

41e minuut.
Jenal bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenal passt de bal in één keer door. Miodek rent richting de bal. Klungelig pakt Miodek de bal. Miodek geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Appiolatino S.P.Q.R. 0:10

42e minuut.
Zanoncelli rent richting de bal. Miodek verovert de bal door een tackle van achteren. Miodek schiet op doel. Bergamino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Del Curatolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Appiolatino S.P.Q.R. 0:11

45e minuut.
Miodek haalt uit met een fantastische trap. Daar is Zaccardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zieleziński met een sublieme pass. Drančák is nu in balbezit. Drančák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Appiolatino S.P.Q.R. 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve Fidenza BSD 87%, Appiolatino S.P.Q.R. 13%.
Juve Fidenza BSD - Appiolatino S.P.Q.R. 0:12

46e minuut.
Sędziak komt het veld opgelopen. Eastwood komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Del Curatolo met een sublieme pass. Parada kopt de bal weg. Miodek is nu in balbezit. Zieleziński rent richting de bal. Zieleziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Appiolatino S.P.Q.R. 0:13

52e minuut.
Bauta probeert naar een medespeler te passen. Zieleziński is nu in balbezit. Ciro is nu in balbezit. Miodek is nu in balbezit. Miodek schiet op doel. Del Curatolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Bauta is nu in balbezit. Bauta passt de bal met de wreef. Eastwood is nu in balbezit. Eastwood haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Appiolatino S.P.Q.R. 0:14

58e minuut.
Sędziak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Bauta de bal. Bauta passt de bal in één keer door. Miodek rent richting de bal. Miodek draait met de bal, schiet en ... Del Curatolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Eastwood de bal. Eastwood draait met de bal, schiet en ... Paal! Miodek rent richting de bal. Miodek schiet op doel. Del Curatolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Appiolatino S.P.Q.R. 0:15

61e minuut.
Zaccardi rent richting de bal. Zaccardi geeft de bal voor. Inworp. Sędziak met de inworp. Bauta geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Eastwood de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Appiolatino S.P.Q.R. 0:16

62e minuut.
Inworp. Sędziak met de inworp. Zieleziński probeert naar een medespeler te passen. Miodek heeft problemen om de bal te vangen. Miodek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Appiolatino S.P.Q.R. 0:17

63e minuut.
Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastwood rent richting de bal. Eastwood passt de bal zonder na te denken. Miodek is nu in balbezit. Miodek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zaccardi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Appiolatino S.P.Q.R. 0:18

65e minuut.
Zanoncelli passt de bal in één keer door. Zaccardi rent richting de bal. Miodek rent richting de bal. Eastwood is nu in balbezit. Eastwood draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Eastwood is nu in balbezit. Eastwood geeft een lange en hoge pass. Zieleziński rent richting de bal. Zieleziński draait met de bal, schiet en ... Del Curatolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Appiolatino S.P.Q.R. 0:19

69e minuut.
Jenal passt de bal in één keer door. Zieleziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński probeert naar een medespeler te passen. Miodek rent richting de bal. Miodek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Appiolatino S.P.Q.R. 0:20

70e minuut.
Zanoncelli speelt de bal door. Szulgo is nu in balbezit. Szulgo probeert naar een medespeler te passen. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Zieleziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński passt de bal zonder na te denken. Eastwood rent richting de bal. Eastwood draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Klungelig pakt Jenal de bal. Jenal geeft een hoge lob. Eastwood rent richting de bal. Eastwood schiet op doel. Del Curatolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Jenal draait met de bal, schiet en ... Zaccardi is nu in balbezit. Bauta onderschept slim de pass. Bauta geeft de bal voor. Eastwood krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bauta kopt de bal weg. Zieleziński met een sublieme pass. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastwood schiet op doel. Del Curatolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Appiolatino S.P.Q.R. 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve Fidenza BSD 89%, Appiolatino S.P.Q.R. 11%.
Juve Fidenza BSD - Appiolatino S.P.Q.R. 0:21