Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BellaMbriama Quarto
a modo mio Tactiek 433antonio
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
52 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 29.6
very good Schieten weak
very good Passen weak
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Urroz is nu in balbezit. Cakici is nu in balbezit. Urroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakici rent richting de bal. Cakici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Quarto 1:0

3e minuut.
Catterina onderschept slim de pass. Catterina probeert naar een medespeler te passen. Daar is Delola Marca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urroz schiet op doel. Roviscalli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Guidi geeft een hoge lob. Mitriţă met een sublieme pass. Urroz rent richting de bal. Urroz schiet op doel. Roviscalli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Quarto 2:0

6e minuut.
Roviscalli met een harde bal richting middenveld. Ţonea kopt de bal weg. Tomczyk geeft een hoge lob. Kalogeropoulos is nu in balbezit. Kalogeropoulos draait met de bal, schiet en ... Roviscalli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Quarto 3:0

8e minuut.
Cakici passt de bal zonder na te denken. Kalogeropoulos is nu in balbezit. Kalogeropoulos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Urroz de bal. Urroz draait met de bal, schiet en ... Roviscalli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Catterina is nu in balbezit. Bahele onderschept slim de pass. Bahele met een sublieme pass. Urroz is nu in balbezit. Urroz haalt uit met een fantastische trap. Roviscalli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Delola Marca geeft een lange en hoge pass. Bahele geeft een lange en hoge pass. Urroz is nu in balbezit. Urroz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kalogeropoulos heeft problemen om de bal te vangen. Kalogeropoulos passt de bal in één keer door. Urroz rent richting de bal. Urroz draait met de bal, schiet en ... Roviscalli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Quarto 4:0

13e minuut.
Urroz probeert de bal aan de voet te houden. Guidi rent richting de bal. Bahele tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bahele krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Tomczyk geeft de bal voor. Urroz kopt de bal weg. Mitriţă probeert naar een medespeler te passen. Urroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urroz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pajka rent richting de bal. Pajka geeft een lange en hoge pass. Nespola heeft problemen om de bal te vangen. Urroz rent richting de bal. Urroz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Quarto 5:0

19e minuut.
Roviscalli trapt de bal weg. Kalogeropoulos speelt de bal door. Mitriţă geeft een hoge lob. Urroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urroz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mitriţă passt de bal zonder na te denken. Kalogeropoulos speelt de bal door. Urroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urroz haalt uit met een fantastische trap. Roviscalli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Quarto 6:0

30e minuut.
Pucciani is nu in balbezit. Tomczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Tomczyk probeert naar een medespeler te passen. Urroz rent richting de bal. Urroz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Quarto 7:0

30e minuut.
Catterina probeert naar een medespeler te passen. Kalogeropoulos speelt de bal door. Urroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakici rent richting de bal. Cakici draait met de bal, schiet en ... Roviscalli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kalogeropoulos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Urroz de bal. Wat een zware overtreding van Catterina ... Strafschop! Urroz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cakici neemt de penalty, wat een uithaal! Roviscalli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Quarto 8:0

32e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Roviscalli niet meer kan verder spelen. Bucetti komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Bussunda verovert de bal door een tackle van achteren. Cellilli is nu in balbezit. Bussunda maakt een afschuwelijke overtreding. Bussunda krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Klungelig pakt Urroz de bal. Delola Marca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Urroz raakt geblesseerd tijdens het duel. Cakici zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Bucetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Quarto 9:0

40e minuut.
Cakici rent richting de bal. Cakici passt de bal met de wreef. Urroz is nu in balbezit. Urroz schiet op doel. Delola Marca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Mitriţă met een sublieme pass. Kalogeropoulos geeft een lange en hoge pass. Cakici met een sublieme pass. Urroz is nu in balbezit. Urroz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tomczyk rent richting de bal. Tomczyk passt de bal in één keer door. Cakici is nu in balbezit. Cakici schiet op doel. Na een snelle pass probeert Catterina de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BellaMbriama 18%, Quarto 82%.
BellaMbriama - Quarto 9:0

48e minuut.
Kalogeropoulos is nu in balbezit. Kalogeropoulos speelt de bal door. Urroz heeft problemen om de bal te vangen. Cakici rent richting de bal. Cakici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Quarto 10:0

51e minuut.
Pajka rent richting de bal. Pajka geeft een hoge lob. Delola Marca controleert de bal met de borst. Urroz is nu in balbezit. Urroz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Pikács speelt de bal door. Klungelig pakt Cakici de bal. Cakici speelt de bal door. Urroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urroz haalt uit met een fantastische trap. Bucetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Quarto 11:0

55e minuut.
Delola Marca geeft een lange en hoge pass. Pertini kopt de bal weg. Tomczyk probeert naar een medespeler te passen. Urroz rent richting de bal. Urroz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Quarto 12:0

57e minuut.
Cakici bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakici geeft een lange en hoge pass. Urroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urroz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Ţonea is nu in balbezit. Cakici heeft problemen om de bal te vangen. Bahele geeft een hoge lob. Urroz rent richting de bal. Urroz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Nespola trapt de bal weg van het doel. Kalogeropoulos kopt de bal weg. Catterina probeert naar een medespeler te passen. Cellilli rent richting de bal. Cellilli geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Sumarja kopt de bal weg. Daar is Catterina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţonea is nu in balbezit. Ţonea geeft een hoge lob. Urroz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Quarto 13:0

71e minuut.
Urroz is nu in balbezit. Tomczyk rent richting de bal. Tomczyk passt de bal met de wreef. Urroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urroz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Quarto 14:0

72e minuut.
Pajka met een sublieme pass. Kalogeropoulos rent richting de bal. Kalogeropoulos probeert naar een medespeler te passen. Urroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urroz schiet op doel. Bucetti bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Quarto 15:0

74e minuut.
Tomczyk rent richting de bal. Tomczyk geeft een hoge lob. Urroz is nu in balbezit. Cakici bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Quarto 16:0

76e minuut.
Nespola probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bahele de bal. Bahele speelt de bal door. Urroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urroz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Pucciani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tomczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Urroz de bal. Urroz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Quarto 17:0

78e minuut.
Kalogeropoulos is nu in balbezit. Kalogeropoulos geeft een lange en hoge pass. Daar is Urroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urroz haalt uit met een fantastische trap. Delola Marca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Quarto 18:0

81e minuut.
Kalogeropoulos kopt de bal weg. Daar is Catterina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cakici speelt de bal door. Urroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urroz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kalogeropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalogeropoulos passt de bal in één keer door. Urroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczyk rent richting de bal. Tomczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Tomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczyk met een sublieme pass. Klungelig pakt Nespola de bal. Urroz rent richting de bal. Urroz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - Quarto 19:0

88e minuut.
Klungelig pakt Urroz de bal. Urroz schiet op doel. Deplano heeft problemen om de bal te vangen. Kalogeropoulos rent richting de bal. Kalogeropoulos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BellaMbriama 21%, Quarto 79%.
BellaMbriama - Quarto 19:0