Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Palazzolo BellaMbriama
dario3 Tactiek a modo mio
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
43 gemiddelde waardering 57.2
redelijk Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
solide Verdedigen redelijk


2e minuut.
Mitriţă passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kalogeropoulos de bal. Kalogeropoulos passt de bal in één keer door. Urroz heeft problemen om de bal te vangen. Urroz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bahele passt de bal in één keer door. Tomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczyk passt de bal zonder na te denken. Urroz is nu in balbezit. Urroz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Tomczyk onderschept slim de pass. Tomczyk geeft een lange en hoge pass. Cakici kopt de bal weg. Kalogeropoulos rent richting de bal. Kalogeropoulos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Cwyl probeert naar een medespeler te passen. Metsäalho rent richting de bal. Metsäalho passt de bal zonder na te denken. Kuraś is nu in balbezit. Kuraś draait met de bal, schiet en ... Pikács verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Tomczyk is nu in balbezit. Tomczyk geeft een lange en hoge pass. Cakici rent richting de bal. Cakici draait met de bal, schiet en ... Albentosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palazzolo - BellaMbriama 0:1

24e minuut.
Campbell passt de bal in één keer door. Kuraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţonea onderschept slim de pass. Ţonea geeft een lange en hoge pass. Cakici springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Albentosa met een sublieme pass. Cába kopt de bal weg. Kalogeropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalogeropoulos geeft de bal voor. Tomczyk springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cetner met een snelle inworp. Bahele is nu in balbezit. Kuraś onderschept slim de pass. Kuraś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Cwyl probeert naar een medespeler te passen. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell probeert naar een medespeler te passen. Cetner rent richting de bal. Cetner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Urroz passt de bal zonder na te denken. Kalogeropoulos is nu in balbezit. Kalogeropoulos met een sublieme pass. Urroz rent richting de bal. Urroz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Cetner geeft een lange en hoge pass. Metsäalho is nu in balbezit. Mitriţă begaat een overtreding. Mitriţă krijgt een gele kaart. Metsäalho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Steiger komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Pikács kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Cába is nu in balbezit. Cába passt de bal zonder na te denken. Kalogeropoulos probeert naar een medespeler te passen. Cakici is nu in balbezit. Cakici haalt uit met een fantastische trap. Albentosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palazzolo 69%, BellaMbriama 31%.
FC Palazzolo - BellaMbriama 0:1

47e minuut.
Cakici is nu in balbezit. Komljenović verovert de bal door een tackle van achteren. Urroz rent richting de bal. Urroz draait met de bal, schiet en ... Albentosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kalogeropoulos rent richting de bal. Kalogeropoulos speelt de bal door. Cakici bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakici haalt uit met een fantastische trap. Albentosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palazzolo - BellaMbriama 0:2

56e minuut.
Urroz is nu in balbezit. Cwyl onderschept slim de pass. Cakici maakt een afschuwelijke overtreding. Cakici krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Klungelig pakt Väntsilä de bal. Pobuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Urroz zijn tegenspeler op de grond. Urroz krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Mitriţă passt de bal met de wreef. Urroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobuta verovert de bal door een tackle van achteren. Cetner rent richting de bal. Cetner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Cwyl is nu in balbezit. Bahele onderschept slim de pass. Urroz is nu in balbezit. Urroz schiet op doel. Albentosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palazzolo - BellaMbriama 0:3

66e minuut.
Pobuta geeft een hoge lob. Tomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczyk met een sublieme pass. Urroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urroz haalt uit met een fantastische trap. Albentosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Tejchert verovert de bal door een tackle van achteren. Tejchert geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kuraś de bal onder controle te krijgen. Urroz is nu in balbezit. Urroz draait met de bal, schiet en ... Albentosa bokst de bal weg.

78e minuut.
Albentosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Albentosa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomczyk met de inworp. Bahele geeft de bal voor. Albentosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Cakici met een sublieme pass. Urroz is nu in balbezit. Komljenović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Urroz raakt geblesseerd tijdens het duel. Urroz wilt de vrije trap nemen. Albentosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Mitriţă passt de bal in één keer door. Kalogeropoulos heeft problemen om de bal te vangen. Kalogeropoulos speelt de bal door. Cakici is nu in balbezit. Cakici schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Albentosa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palazzolo 56%, BellaMbriama 44%.
FC Palazzolo - BellaMbriama 0:3