Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Appiolatino S.P.Q.R. LatinaSokker
433 inv Tactiek 442 a.f.
62% Balbezit 38%
30% Spel op eigen helft 70%
27 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 37
solide Schieten matig
zeer goed Passen matig
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Jenal onderschept slim de pass. Jenal met een sublieme pass. Miodek rent richting de bal. Miodek haalt uit met een fantastische trap. D`Orlando probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - LatinaSokker 1:0

6e minuut.
Jenal rent richting de bal. Jenal geeft een lange en hoge pass. Miodek rent richting de bal. Miodek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Aldrich passt de bal in één keer door. Bauta rent richting de bal. Bauta geeft een lange en hoge pass. Miodek is nu in balbezit. Miodek draait met de bal, schiet en ... D`Orlando bokst de bal weg.

14e minuut.
Pusceddu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aldrich met een snelle inworp. Jenal rent richting de bal. Jenal geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bauta rent richting de bal. Bauta passt de bal met de wreef. Drančák is nu in balbezit. Drančák geeft een hoge lob. Miodek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - LatinaSokker 2:0

35e minuut.
Zieleziński rent richting de bal. Zieleziński passt de bal in één keer door. Miodek is nu in balbezit. Miodek schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - LatinaSokker 3:0

37e minuut.
Wysogląd met een sublieme pass. Sędziak is nu in balbezit. Sędziak geeft een lange en hoge pass. Drančák is nu in balbezit. Drančák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bobkowski heeft problemen om de bal te vangen. Zieleziński rent richting de bal. Zieleziński passt de bal zonder na te denken. Miodek rent richting de bal. Miodek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Pusceddu onderschept slim de pass. Jenal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pusceddu maakt een afschuwelijke overtreding. Pusceddu krijgt een gele kaart.

41e minuut.
D`Orlando trapt de bal weg. Parada rent richting de bal. Di Giglio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Di Giglio krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Jenal kopt de bal weg. Miodek is nu in balbezit. Met opzet legt Verola zijn tegenspeler op de grond. Verola krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Miodek raakt geblesseerd tijdens het duel. Bauta met een snel genomen vrije trap. Zieleziński heeft problemen om de bal te vangen. Miodek rent richting de bal. Miodek haalt uit met een fantastische trap. D`Orlando maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - LatinaSokker 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Appiolatino S.P.Q.R. 26%, LatinaSokker 74%.
Appiolatino S.P.Q.R. - LatinaSokker 4:0

46e minuut.
Inworp. Szulgo komt het veld opgelopen. Eastwood komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Bauta met een sublieme pass. Zieleziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński probeert naar een medespeler te passen. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek haalt uit met een fantastische trap. D`Orlando bokst de bal weg. Eastwood rent richting de bal. Eastwood draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - LatinaSokker 5:0

51e minuut.
Eastwood onderschept slim de pass. Eastwood probeert naar een medespeler te passen. Bauta is nu in balbezit. Eastwood rent richting de bal. Eastwood schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zieleziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński haalt uit met een fantastische trap. D`Orlando bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - LatinaSokker 6:0

61e minuut.
Szulgo speelt de bal door. Eastwood rent richting de bal. Eastwood passt de bal in één keer door. Zieleziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński haalt uit met een fantastische trap. D`Orlando kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - LatinaSokker 7:0

62e minuut.
Zieleziński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pusceddu de bal. Miodek is nu in balbezit. Miodek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - LatinaSokker 8:0

63e minuut.
Bobkowski is nu in balbezit. Eastwood tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bobkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pusceddu met een snel genomen vrije trap. Jaliniauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaliniauskas geeft een hoge lob. Miodek kan de bal niet met de borst controleren. Miodek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zieleziński geeft een lange en hoge pass. Eastwood rent richting de bal. Bobkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bobkowski krijgt een gele kaart. Eastwood raakt geblesseerd tijdens het duel. Bauta zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. D`Orlando kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jenal bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Jaliniauskas speelt de bal door. Eastwood heeft problemen om de bal te vangen. Eastwood passt de bal in één keer door. Miodek is nu in balbezit. Miodek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pałyga met een snelle inworp. Eastwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastwood geeft de bal voor. Miodek rent richting de bal. Miodek draait met de bal, schiet en ... D`Orlando verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zieleziński rent richting de bal. Zieleziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - LatinaSokker 9:0

81e minuut.
Eastwood passt de bal in één keer door. Bobkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Verola rent richting de bal. Miodek verovert de bal door een tackle van achteren. Miodek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Pałyga verovert de bal door een tackle van achteren. Pałyga geeft de bal voor. Eastwood rent richting de bal. Eastwood haalt uit met een fantastische trap. D`Orlando probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Zieleziński rent richting de bal. Zieleziński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Appiolatino S.P.Q.R. 34%, LatinaSokker 66%.
Appiolatino S.P.Q.R. - LatinaSokker 9:0