Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juve Fidenza BSD Generale Vaccaro
Normal Tactiek gagliardi 5
41% Balbezit 59%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 57
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 52.4
poor Schieten outstanding
weak Passen very good
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kropek met een snelle inworp. Cordini geeft de bal voor. Äckerle krijgt zijn hoofd ertegen. Del Curatolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Generale Vaccaro 0:1

2e minuut.
Ciro geeft de bal voor. Kropek kopt de bal weg. Lääne is nu in balbezit. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. Del Curatolo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Generale Vaccaro 0:2

5e minuut.
Daar is Äckerle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agate bereikt de bal nog maar net als eerste. Agate passt de bal zonder na te denken. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Generale Vaccaro 0:3

6e minuut.
Gervasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropek rent richting de bal. Manias is nu in balbezit. Kropek onderschept slim de pass. Kropek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Äckerle rent richting de bal. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Generale Vaccaro 0:4

8e minuut.
Äckerle met een sublieme pass. Agate bereikt de bal nog maar net als eerste. Agate passt de bal met de wreef. Lääne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lääne draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kropek geeft een lange en hoge pass. Lääne kopt de bal weg. Klungelig pakt Ciro de bal. Agate geeft de bal voor. Äckerle springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Lääne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lääne schiet op doel. Bergamino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Agate zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Äckerle maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Generale Vaccaro 0:5

13e minuut.
Lääne rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cordini zal de hoekschop nemen. Äckerle springt en kopt de bal. Del Curatolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Äckerle schiet op doel. Del Curatolo probeert naar een medespeler te passen. Gervasio kan de bal niet met de borst controleren. Kropek verovert de bal door een tackle van achteren. Kropek geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Generale Vaccaro 0:6

16e minuut.
Äckerle is nu in balbezit. Agate rent richting de bal. Agate passt de bal zonder na te denken. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Del Castello passt de bal zonder na te denken. Vergori is nu in balbezit. Vergori passt de bal met de wreef. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Generale Vaccaro 0:7

19e minuut.
Kropek onderschept slim de pass. Kropek geeft een lange en hoge pass. Agate is nu in balbezit. Agate heeft problemen om de bal te vangen. Agate schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Agate zal de hoekschop nemen. Del Curatolo probeert naar een medespeler te passen. Podgórzak kopt de bal weg. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Cordini is nu in balbezit. Cordini passt de bal met de wreef. Lääne is nu in balbezit. Lääne schiet op doel. Del Curatolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Generale Vaccaro 0:8

24e minuut.
Äckerle passt de bal met de wreef. Lääne bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinotolini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lääne raakt geblesseerd tijdens het duel. Cordini wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Generale Vaccaro 0:9

25e minuut.
Zanoncelli met een sublieme pass. Ciro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiocchi met een sublieme pass. Äckerle kan de bal niet met de borst controleren. Äckerle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Generale Vaccaro 0:10

28e minuut.
Kropek geeft een hoge lob. Bergamino kopt de bal weg. Cordini met een sublieme pass. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle schiet op doel. Del Curatolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Generale Vaccaro 0:11

31e minuut.
Tanzi passt de bal in één keer door. Zanoncelli is nu in balbezit. Kropek probeert naar een medespeler te passen. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Generale Vaccaro 0:12

36e minuut.
Cordini met een sublieme pass. Lääne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lääne met een sublieme pass. Äckerle rent richting de bal. Äckerle draait met de bal, schiet en ... Del Curatolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Zaccardi geeft een lange en hoge pass. Wichary kopt de bal weg. Kropek geeft een hoge lob. Äckerle heeft problemen om de bal te vangen. Äckerle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kropek met een sublieme pass. Cordini probeert de bal met de borst te controleren. Cordini passt de bal met de wreef. Lääne rent richting de bal. Lääne draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Manias probeert de bal aan de voet te houden. Cordini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordini geeft de bal voor. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Wichary probeert naar een medespeler te passen. Cordini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordini passt de bal in één keer door. Äckerle rent richting de bal. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. Del Curatolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Cordini geeft een lange en hoge pass. Lääne kopt de bal weg. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Generale Vaccaro 0:13

43e minuut.
Manias bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropek verovert de bal door een tackle van achteren. Kropek passt de bal met de wreef. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Generale Vaccaro 0:14

45e minuut.
Manias rent richting de bal. Cordini verovert de bal door een tackle van achteren. Cordini speelt de bal door. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve Fidenza BSD 90%, Generale Vaccaro 10%.
Juve Fidenza BSD - Generale Vaccaro 0:14

46e minuut.
Del Castello geeft een hoge lob. Cordini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordini met een sublieme pass. Äckerle rent richting de bal. Äckerle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Bergamino kopt de bal weg. Daar is Kropek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kropek geeft de bal voor. Agate rent richting de bal. Agate geeft een lange en hoge pass. Del Curatolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Cordini met een sublieme pass. Agate is nu in balbezit. Agate passt de bal in één keer door. Äckerle rent richting de bal. Äckerle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Generale Vaccaro 0:15

53e minuut.
Podgórzak geeft een lange en hoge pass. Cinotolini is nu in balbezit. Cordini verovert de bal door een tackle van achteren. Cordini geeft een lange en hoge pass. Lääne maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Generale Vaccaro 0:16

55e minuut.
Del Curatolo trapt de bal weg van het doel. Wichary kopt de bal weg. Daar is Fiocchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordini geeft de bal voor. Äckerle springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Agate bereikt de bal nog maar net als eerste. Agate passt de bal in één keer door. Äckerle rent richting de bal. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. Del Curatolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Generale Vaccaro 0:17

63e minuut.
Äckerle schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bergamino de bal onder controle te krijgen. Cordini is nu in balbezit. Cordini geeft de bal voor. Äckerle springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Generale Vaccaro 0:18

67e minuut.
Daar is Lääne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lääne passt de bal zonder na te denken. Äckerle rent richting de bal. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. Del Curatolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Generale Vaccaro 0:19

70e minuut.
Oberegger rent richting de bal. Oberegger geeft de bal voor. Agate kopt de bal weg. Äckerle heeft problemen om de bal te vangen. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. Del Curatolo bokst de bal weg.

71e minuut.
Zanoncelli rent richting de bal. Kropek verovert de bal door een tackle van achteren. Kropek geeft een hoge lob. Daar is Äckerle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Äckerle draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Generale Vaccaro 0:20

77e minuut.
Fiocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichary verovert de bal door een tackle van achteren. Wichary probeert naar een medespeler te passen. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. Del Curatolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Generale Vaccaro 0:21

79e minuut.
Wichary bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichary passt de bal met de wreef. Äckerle probeert naar een medespeler te passen. Lääne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lääne schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bergamino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Generale Vaccaro 0:22

80e minuut.
Zanoncelli rent richting de bal. Lääne is nu in balbezit. Lääne passt de bal in één keer door. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Generale Vaccaro 0:23

81e minuut.
Agate geeft een hoge lob. Äckerle kopt de bal weg. Lääne is nu in balbezit. Lääne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Generale Vaccaro 0:24

81e minuut.
Dossena speelt de bal door. Klungelig pakt Zanoncelli de bal. Äckerle verovert de bal door een tackle van achteren. Lääne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lääne haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Del Curatolo met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kropek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cordini rent richting de bal. Cordini geeft een hoge lob. Del Curatolo bokst de bal weg. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Generale Vaccaro 0:25

86e minuut.
Cordini is nu in balbezit. Cordini passt de bal in één keer door. Lääne is nu in balbezit. Lääne draait met de bal, schiet en ... Del Curatolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Fidenza BSD - Generale Vaccaro 0:26

88e minuut.
Cordini is nu in balbezit. Cordini passt de bal zonder na te denken. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zaccardi de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve Fidenza BSD 86%, Generale Vaccaro 14%.
Juve Fidenza BSD - Generale Vaccaro 0:26