Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Generale Vaccaro Juve Fidenza BSD
gagliardi 5 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
9% Spel op eigen helft 91%
54 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.4 gemiddelde waardering 18.9
uitmuntend Schieten slecht
uitstekend Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Agate geeft een lange en hoge pass. Bergamino heeft problemen om de bal te vangen. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle schiet op doel. Del Curatolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Juve Fidenza BSD 1:0

4e minuut.
Lääne is nu in balbezit. Bergamino onderschept slim de pass. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle draait met de bal, schiet en ... Del Curatolo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Äckerle rent richting de bal. Äckerle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Juve Fidenza BSD 2:0

7e minuut.
Daar is Gervasio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podgórzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórzak geeft een hoge lob. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Agate bereikt de bal nog maar net als eerste. Agate schiet op doel. Del Curatolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Inworp. Agate met een snelle inworp. Del Castello bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Castello geeft een lange en hoge pass. Äckerle krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Juve Fidenza BSD 3:0

11e minuut.
Äckerle kopt de bal weg. Lääne bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordini rent richting de bal. Cordini geeft de bal voor. Äckerle krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Äckerle passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Bergamino de bal onder controle te krijgen. Lääne rent richting de bal. Lääne haalt uit met een fantastische trap. Del Curatolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Juve Fidenza BSD 4:0

16e minuut.
Cordini speelt de bal door. Lääne is nu in balbezit. Lääne passt de bal zonder na te denken. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. Del Curatolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Del Castello onderschept slim de pass. Del Castello speelt de bal door. Cordini probeert naar een medespeler te passen. Lääne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lääne haalt uit met een fantastische trap. Del Curatolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cordini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Äckerle maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Juve Fidenza BSD 5:0

19e minuut.
Wichary rent richting de bal. Wichary passt de bal met de wreef. Äckerle heeft problemen om de bal te vangen. Äckerle schiet op doel. Del Curatolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Juve Fidenza BSD 6:0

21e minuut.
Cordini is nu in balbezit. Cordini passt de bal met de wreef. Äckerle rent richting de bal. Äckerle draait met de bal, schiet en ... Del Curatolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Juve Fidenza BSD 7:0

21e minuut.
Daar is Zanoncelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordini passt de bal zonder na te denken. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle draait met de bal, schiet en ... Del Curatolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Doeltrap. Zaccardi trapt de bal weg van het doel. Oberegger kopt de bal weg. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. Del Curatolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Manias geeft een hoge lob. Podgórzak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Podgórzak passt de bal zonder na te denken. Äckerle rent richting de bal. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. Del Curatolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Cordini kopt de bal weg. Agate is nu in balbezit. Agate probeert naar een medespeler te passen. Äckerle rent richting de bal. Äckerle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Juve Fidenza BSD 8:0

32e minuut.
Agate passt de bal in één keer door. Daar is Ciro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agate rent richting de bal. Agate geeft een lange en hoge pass. Äckerle krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Juve Fidenza BSD 9:0

33e minuut.
Zaccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaccardi geeft een lange en hoge pass. Wichary kopt de bal weg. Lääne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lääne geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Fiocchi met een sublieme pass. Wichary bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichary passt de bal met de wreef. Agate is nu in balbezit. Agate geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Äckerle heeft problemen om de bal te vangen. Agate rent richting de bal. Agate passt de bal zonder na te denken. Äckerle heeft problemen om de bal te vangen. Äckerle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Oberegger kopt de bal weg. Cordini probeert naar een medespeler te passen. Lääne probeert naar een medespeler te passen. Äckerle rent richting de bal. Äckerle schiet op doel. Del Curatolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Zaccardi de bal. Äckerle rent richting de bal. Äckerle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Generale Vaccaro 10%, Juve Fidenza BSD 90%.
Generale Vaccaro - Juve Fidenza BSD 9:0

46e minuut.
Dossena speelt de bal door. Fiocchi is nu in balbezit. Fiocchi passt de bal in één keer door. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Agate bereikt de bal nog maar net als eerste. Agate heeft problemen om de bal te vangen. Agate met een sublieme pass. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle schiet op doel. Paal! Daar is Manias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Juve Fidenza BSD 10:0

51e minuut.
Daar is Lääne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lääne passt de bal in één keer door. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Juve Fidenza BSD 11:0

52e minuut.
Klungelig pakt Zanoncelli de bal. Zanoncelli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bergamino de bal. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. Del Curatolo bokst de bal weg. Äckerle rent richting de bal. Äckerle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Juve Fidenza BSD 12:0

54e minuut.
Cordini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordini probeert naar een medespeler te passen. Agate bereikt de bal nog maar net als eerste. Agate geeft een hoge lob. Äckerle springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Juve Fidenza BSD 13:0

57e minuut.
Del Curatolo probeert naar een medespeler te passen. Wichary bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichary geeft de bal voor. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Juve Fidenza BSD 14:0

59e minuut.
Klungelig pakt Äckerle de bal. Cordini is nu in balbezit. Klungelig pakt Äckerle de bal. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. Del Curatolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Juve Fidenza BSD 15:0

62e minuut.
Cordini speelt de bal door. Daar is Agate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agate probeert naar een medespeler te passen. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Tanzi is nu in balbezit. Oberegger verovert de bal door een tackle van achteren. Oberegger geeft de bal voor. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Ciro kan de bal niet met de borst controleren. Wichary is nu in balbezit. Cordini rent richting de bal. Äckerle rent richting de bal. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. Paal! Agate is nu in balbezit. Agate schiet op doel. Del Curatolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Buzaku probeert naar een medespeler te passen. Cordini is nu in balbezit. Cordini passt de bal met de wreef. Daar is Lääne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lääne haalt uit met een fantastische trap. Del Curatolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle draait met de bal, schiet en ... Del Curatolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Juve Fidenza BSD 16:0

75e minuut.
Cordini speelt de bal door. Lääne rent richting de bal. Cordini probeert naar een medespeler te passen. Äckerle rent richting de bal. Äckerle draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Juve Fidenza BSD 17:0

77e minuut.
Oberegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberegger passt de bal met de wreef. Agate is nu in balbezit. Agate geeft een lange en hoge pass. Äckerle krijgt zijn hoofd ertegen. Del Curatolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Bergamino geeft de bal voor. Agate bereikt de bal nog maar net als eerste. Agate passt de bal zonder na te denken. Buzaku geeft een lange en hoge pass. Äckerle maakt een snoekduik en kopt de bal. Del Curatolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Juve Fidenza BSD 18:0

80e minuut.
Wichary probeert de bal aan de voet te houden. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lääne bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cordini zal de hoekschop nemen. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Juve Fidenza BSD 19:0

84e minuut.
Zaccardi kopt de bal weg. Wichary is nu in balbezit. Wichary geeft een hoge lob. Lääne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lääne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Juve Fidenza BSD 20:0

85e minuut.
Gervasio is nu in balbezit. Buzaku verovert de bal door een tackle van achteren. Buzaku geeft een hoge lob. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Cordini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lääne de bal. Bergamino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lääne verovert de bal door een tackle van achteren. Lääne draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lääne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lääne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Juve Fidenza BSD 21:0

88e minuut.
Dossena is nu in balbezit. Dossena geeft een hoge lob. Daar is Cinotolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lääne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lääne draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Generale Vaccaro 8%, Juve Fidenza BSD 92%.
Generale Vaccaro - Juve Fidenza BSD 21:0