Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Alpha Divers Quarto
451 sos altos Tactiek 433antonio
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53 gemiddelde waardering 31.7
uitstekend Schieten zwak
solide Passen matig
solide Verdedigen redelijk


2e minuut.
Inworp. Karadağ met een snelle inworp. Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonc schiet op doel. Na een snelle pass probeert Delola Marca de bal onder controle te krijgen. Roviscalli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - Quarto 1:0

3e minuut.
Tomankiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tomankiewicz met een sublieme pass. Lonc rent richting de bal. Lonc draait met de bal, schiet en ... Roviscalli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - Quarto 2:0

7e minuut.
Rergis geeft de bal voor. Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Karadağ neemt de hoekschop. Lonc kopt de bal weg. Roviscalli bokst de bal weg.

11e minuut.
Karadağ is nu in balbezit. Guidi begaat een overtreding. Karadağ raakt geblesseerd tijdens het duel. Rydz met een snel genomen vrije trap. Bencze krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bencze is nu in balbezit. Bencze geeft een lange en hoge pass. Daar is Lonc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomankiewicz rent richting de bal. Tomankiewicz schiet op doel. Roviscalli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - Quarto 3:0

15e minuut.
Pucciani heeft problemen om de bal te vangen. Lonc rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Catterina. Catterina krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Daar is Lonc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lonc geeft de bal voor. Tomankiewicz rent richting de bal. Tomankiewicz haalt uit met een fantastische trap. Roviscalli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - Quarto 4:0

23e minuut.
Lonc geeft een hoge lob. Catterina probeert de bal met de borst te controleren. Tomankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomankiewicz schiet op doel. Roviscalli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - Quarto 5:0

35e minuut.
Tomaszewski passt de bal zonder na te denken. Bencze is nu in balbezit. Bencze met een sublieme pass. Tomankiewicz rent richting de bal. Tomankiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Tomaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Rydz bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpini begaat een overtreding. Scarpini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Alpha Divers 20%, Quarto 80%.
The Alpha Divers - Quarto 5:0

48e minuut.
Delola Marca probeert naar een medespeler te passen. Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonc passt de bal met de wreef. Tomankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomankiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is Cellilli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ishvmpang bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellilli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ishvmpang moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ishvmpang kan niet meer verder spelen. Basler komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Pucciani verovert de bal door een tackle van achteren. Pucciani passt de bal met de wreef. Bencze is nu in balbezit. Bencze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - Quarto 6:0

64e minuut.
Roviscalli probeert naar een medespeler te passen. Karadağ kopt de bal weg. Klungelig pakt Pucciani de bal. Tomankiewicz rent richting de bal. Tomankiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Biscontri geeft een hoge lob. Klungelig pakt Guidi de bal. Karadağ begaat een overtreding. Guidi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Guidi kan niet meer verder spelen. Basilicata komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Lonc passt de bal zonder na te denken. Karadağ probeert naar een medespeler te passen. Tomankiewicz is nu in balbezit. Bencze rent richting de bal. Bencze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - Quarto 7:0

71e minuut.
Maric speelt de bal door. Pertini heeft problemen om de bal te vangen. Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonc geeft een hoge lob. Tomankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - Quarto 8:0

74e minuut.
Catterina kopt de bal weg. Belka met een sublieme pass. Rydz met een sublieme pass. Klungelig pakt Lonc de bal. Lonc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Basler kan de bal niet met de borst controleren. Basler probeert naar een medespeler te passen. Lonc rent richting de bal. Tomankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomankiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - Quarto 9:0

77e minuut.
Pertini is nu in balbezit. Basilicata rent richting de bal. Basilicata met een sublieme pass. Scarpini rent richting de bal. Scarpini haalt uit met een fantastische trap. Bùi Điệp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Bencze probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tomankiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biscontri is nu in balbezit. Tomankiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tomankiewicz draait met de bal, schiet en ... Roviscalli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Delola Marca de bal. Lonc rent richting de bal. Lonc draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - Quarto 10:0

89e minuut.
Rydz geeft de bal voor. Tomankiewicz kopt de bal weg. Bencze heeft problemen om de bal te vangen. Bencze haalt uit met een fantastische trap. Roviscalli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Alpha Divers - Quarto 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Alpha Divers 24%, Quarto 76%.
The Alpha Divers - Quarto 11:0